Las Vegas- Zion National Park - Page-Grand Canyon -Tucson

4 juni 2013 11:39
Visningar: 504
Hej!
Jag och syrran planerar en roadtrip i oktober och har tänkt att stanna 2 nätter på varje ställe, förutom en natt i Page. Vi håller på att lägga upp en resplan med start i Las Vegas men vet inte riktigt vilka sträckor som är värda att köra och vilka man med fördel flyger istället. Och hur är vädret vid den tidpunkten dit vi ska?

Någon som har bilat runt där och har tips på om det är rimligt att åka den sträckan på ca en vecka utan att det blir för stressigt? Zion verkar riktigt fint, frågan är om det räcker med två nätter där, då får man en dag att vandra runt i området?

Vad finns det att se i Page då? Det verkar ligga i ett bergigt område.

Och boende, bör man boka allt från Sverige eller går det att lösa på plats? Vill kunna vara lite flexibla om nåt kul längs vägen dyker upp.

Vet ni något bra bolag att hyra bil genom? Ett absolut måste är att vi kan plugga in våra mobiler via kabel så att vi kan använda Spotify i bilen, men det kanske finns på de flesta hyrbilar?

Alla tips mottages tacksamt :-)
Av Marulk
13 aug. 2013 20:15
hej - ser att det var ett tag sedan du la ut din tråd.
Vill bara tipsa om att du absolut inte får missa Page. Där finns otroligt mycket att se, ex Glen Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend. Mellan St George och Page hittar du Zion Np, Bryce Np och även väg mot North Rim Grand Canyon.
Vi har nyligen varit där o känner att vi la alldeles för lite tid i denna del av Utah och Arizona