Las palmas mars väder

3 feb. 2011 12:36
Visningar: 13994
Hej

Jag ska till las palmas i slutet av mars.. hur är vädret? vet att man kan kolla upp det men de står ju alltid lägsta och högsta temp så man vet ju aldrig..
Är det varierande väder? varmt ena dagen och kallt andra dagen? Tacksam för svar! =) åker den 19 mars, vi kanske ses där? :D
4 feb. 2011 09:41
Brukar vara helt ok. väder i slutet av mars 20-25 grader dagtid men det regnar ju litet mer (men inte mycket ändå men mindre soltimmar åtminståne) i las palmasområdet än i södra delen där det nästan inte kommer något regn alls,dessutom brukar det vara klart soligare i södra delen också men det är ju däremot betydligt grönare och vackrare på den norra delen istället så det beror ju på vad man vill ha ut av resan.

Är det stadspuls och shopping som gäller är det väl ingen tvekan att det är las palmas som gäller och skulle vädret slå slint kan man ju alltid ta en utflykt till maspalomasområdet för sol o bad nån dag, den fanatiska soldyrkaren däremot väljer att bo på södra delen som är turisttätt icke genuint men med väldigt bra väder och massor av billigt boende,kan lämna rapport från ön när jag kommer hem i mitten av mars.
ha det gott mvh.Bosse.
11 feb. 2011 22:21
Bra info! Tack så mkt =) Det är alltid trevligt om det är lite grönt och om man kan shoppa :D sen är det ju bara att hyra 125or och åka dit solen är :P

Ha det bra i solen! :D
11 mars 2011 12:11
Citerat från frasssan:
Hej

Jag ska till las palmas i slutet av mars.. hur är vädret? vet att man kan kolla upp det men de står ju alltid lägsta och högsta temp så man vet ju aldrig..
Är det varierande väder? varmt ena dagen och kallt andra dagen? Tacksam för svar! =) åker den 19 mars, vi kanske ses där? :D
Kom hem i förrgår efter två veckor. ca. 25-28 på dagarna, lite svalare vissa dagar och på kvällarna behövs lite varmare kläder (Las Palmasborna går dessutom mycket sällan i shorts själva). Lite regn några kvällar, gissningsvis 19-20 i vattnet. Synd att 2 veckor går så fruktansvärt snabbt!
11 mars 2011 19:05
Hemkommen nu från Gran canaria och det var verkligen jätteskönt att komma bort till solen ett tag,18-22 grader på dagarna norröver på ön och litet mer moln och nån regnskur men i söder där vi bodde var det oftast 22-25 grader i skuggan på dagarna med en topp på 27 grader vilket gjorde att det var väldigt varmt o gott i solen,kvällarna var varma o sköna så vi åt alla våra måltider på hotellet ute på balkongen så vi hade det som normal skön svensk sommar där nere.
Skulle vädret i las palmas slå slint allt för mycket så är det ju som du säger bara att åka dit solen skiner vilket den oftast gör i de södra delarna.

Lycka till med resan och låt inte nåt litet halvdassigt väder förstöra resan, hitta på alternativ till sol och bad de dagarna vädret inte inbjuder till bad för ön har så mycket mer än det att erbjuda.
ha det gott Bosse.
12 mars 2011 19:05
Las Palmas borde ha + 22-24. Nu är ju norra delen av ön lite känsligare för regn, men skulle det regna så ta en buss eller bil ner till södra delen, för där skiner solen för det mesta.