Lanzarote Hotell Lanzarote Village FFFF

7 juli 2012 18:10
Visningar: 851
Hej:)
Lutar nog att jag bokar till detta hotell, aldrig varit på Lanzarote förr, vore ju kul och höra om nån bott där?? Lite nyfiken på maten?? Tänkte åka mitten på mars-13, men är lite orolig för vädret! Nån som vart där då??

Tacksam för svar!
Av Desires
8 juli 2012 15:49
Ser att du ej fått några svar överhuvudtaget! Kan tyvärr ej säga att jag varit på Lanzarote i mars, men har läst på nätet att det under mars är en medeltemperatur på ca 20 grader i luften, ca 19 i vattnet. http://www.strawberry-world.com/se/spanien/lanzarote/vader.html

Vi var där i oktober och tyckte det var en härlig ö, med mycket att se och uppleva.
Var ligger detta Hotell Lanzarote då?

Själva bodde vi i orten Playa Blanca, som vi tyckte var den trevligaste orten på ön. Då har man också nära till Lanzarotes allra finaste stränder, de berömda naturreservatsklassade Papagayostränderna. De är belägna några kilometer bort. Tyckte också att Playa Blanca var en trevlig ort att vistas i på kvällarna.

Hyr du bil kan du t ex bege dig till nationalparken Timanfaya. Det var fint på ett annorlunda sätt.
Man kan rida på dromedarer här. Marknaden i den lilla byn Tequise kan jag också rekommendera, en stor marknad med ett väldigt bra utbud, och trevligt med musikanter och lokala artister här. Fanns många små mysiga restauranger även i denna by.

Här kan du titta in om du vill se foton och få mer tips om Lanzarote http://www.desires.se/#post50