Lanzarote, Costa Teguise

6 jan. 2010 12:39
Visningar: 561
Vi är 4 pensionärer som Brukar åka Gran Canaria Varje november. Blev inte så i år och allt för hastigt bokade vi Lanzarote med solresor och till Costa Teguise. Hotellägenheten heter Barceló La Galea. Det var alla inklucsive som ingick. Vi har aldrig Varit på Lanzarote och Inte heller inklucise haft alla. Nu i efterhand har vi läst och hört Att det är alltid blåsigt i Costa Teguise och integ badbart i havet. Nån som vet?
Likaså har vi läst Att det var rörigt och stimmigt i matsalen och näst intill slagsmål vid måltiderna När alla skulle ta mat Samtidigt och med många barn.
Snälla svara oss om nån vet. Undrar Också om det är bara på Ett ställe man får äta Når man har denna all inclusive? Kan man sitta ute och äta?
Vi låter tjuriga och griniga och barnovänliga, är inte så, men efter Att ha Varit barnvakter i stort hela hösten vill vi gärna nu Koppla av och ha det skönt. Finns det stränder Där Som Inte är så blåsiga eller stimmiga??
Var nånstans på hotellet är bäst Att bo. Vi tog med havsutsikt, män vill ha eftermiddagssol på balkongen. Detta Hellre Än havsutsikt. Det går väl kanske Att Ändra rom män värre med plats och mat.
Har aldrig tidigare läst i Reseguiden män Verkade Vara mycket bra och blev medlem idag.
Vi åker sista veckan i januari