Kreta - chania Agia Marina

Av Tobbee
10 apr. 2015 16:57
Visningar: 2642
Hejhej!

Vad finns att göra här? Jag hittar ingen uppdaterad information om detta resmål.

Åker hit med min bror sista veckan i April och vill i stort sett bara slappa, men självklart vill man uppleva och hitta på saker man inte kan göra här hemma på samma gång.

Vi är båda runt tjugosex, tycker om sol, äventyr, upplevelser och fest i varierande mängder.

Alla tips uppskattas enormt :)
Tack på förhand.
Av Desires
10 apr. 2015 23:48
Har också bott i Agia Marina en vecka, men ni är i en helt annan åldersklass än vi... Så hur det är att festa och parta där har jag ingen aning om. Kanske någon annan vet det!? I alla fall är det nära in till Chania och den gamla stan där, ta taxi eller buss dit in, där vet jag att det finns en del att göra alla fall, men har inget specifikt att tipsa om dessvärre. Annars är ju även närbelägna Platanias en lite större ort än Agia Marina, kan tänka mig att det finns mer för er att göra där kanske!?

Är ni lite naturintresserade och vill se en väldigt vacker lagun kan jag tipsa om Balos, som är en Karibienliknande läcker lagun med kristallklart, azurblåfärgat blått hav i kombination med vit sand. Vi hyrde bil och åkte dit, sedan en vandring nedför berget. Jag tyckte det var häftigt att se denna plats uppifrån, men man kan också åka hit med båt från Kissamos Hamn till Balos. (Från Chania går det reguljärbussar till Kissamo. Här kan ni se hur denna lagun ser ut http://www.desires.se/#post54

Hoppas ni får mer tips från ungt folk...!
Lycka till!