Kreta/Chania

Av Saab
7 feb. 2009 19:59
Visningar: 3612
Mycket intressant finns att läsa tack vare er som varit där, men jag skulle vilja ha mer information. Någon som bott på Marina Sands och kan berätta om hotellet och dess omgivningar. Detta är vår första resa till Grekland. så vi vill gärna få en anledning till att återvända.
7 feb. 2009 22:08
Jag håller med Elca. Gå in på www.Kalimera.se. Längst uppe till höger hittar du ett rullgardinsfönster. Klicka på det och välj Kreta. Där får du uppgifter om ön och speciellt om Chania. Man kan också köpa en alldeles utmärkt guidebok om just Chania från Kalimera. Den hade jag till hjälp förra våren, när vi var där. Jag har inte bott på ditt hotell, så det kan jag inte hjälpa till med.

Däremot har jag gjort ett album här om Kreta i maj -juni. Om du är intresserad, att se vad vi bland annat har hittat i Chania. Dessutom har jag gjort en reseskildring på Kalimera. Titta på Resebrev 2008. Där hittar du mitt bidrag.

Gilla
Av Lindows
25 feb. 2009 12:34
JAg har själv bott i Chania under dryga 3 härliga år. Chania och Kreta kan erbjuda sol och hav, äventyr och vacker natur med många olika ansikten. Att ta en tur upp i bergen och våga provsmaka den riktiga kretenska traditionella maten är väl värt. Hamnen är värd ett besök men inte för att äta, i stan ska man söka sig upp i gränderna till de mera grekiska tavernorna. JAg hann aldrig tröttna och känns inte heller som om jag han uppleva en bråkdel av vad ön har att erbjuda. Så njut!