Köpa flygbiljett till USA

11 juli 2019 19:59
Visningar: 116
Jag o min familj planerar en resa till USA sommaren 2020. Mycket planerande återstår men troligen kommer vi börja i Atlanta och sedan bila en bit i södra USA. Därefter är planen att flyga från lämplig ort till LA för att senare flyga hem därifrån.
Jag har börjat titta på flygbiljetter o är verkligen en rookie när det gäller olika resesidor. Jag har sökt på enkel resa till Atlanta i mitten av juni och eftersom vi ska flyga hem från annan ort har jag sökt på enkel resa från LA i slutet av juli. Dit är inga problem men när jag söker hemresa står att det inte går att hitta ngt. Har provat olika datum i slutet av juli o olika resesidor men det hjälper inte.

Har läst lite på denna sida och det verkar som om andra som gör liknande resor liknande tid har lyckats boka flygbiljetter både dit o hem.
Vad gör jag för fel??? 🤷🏽‍♀️ Snälla hjälp en reserookie😉
11 juli 2019 20:24
Sök på multistop-resor. På Momondo heter det t.ex. "Flera städer". Då kan du välja t.ex. ARN-ATL och sen LAX-ARN på nästa rad. Liknande finns på många andra sidor.
När det gäller biljett till Los Angeles rekommenderar jag att boka direkt på något av flygbolagens hemsidor.
Av Mipec
11 juli 2019 20:45
Dessutom ser det ut som du söker mer än 12 månader fram i tiden, tror dom flesta biljetter släpps ca 11 månader innan avresa.
11 juli 2019 22:16 (redigerad)
Ett annat problem kan vara att många, framförallt de traditionella flygbolagen (ja, SAS, ni t.ex., skärp er!) har en gammaldags prissättning där en enkelbiljett kostar långt mycket mer än en tur- och returbiljett. Inom Europa kan man köpa enkelbiljetter och pussla ihop själv, men utanför Europa är det oftast en hopplös gammal prissättningsmodell som många bolag envisas med.

Lösningen är att boka multistop/multicity, som Marie tipsade om, och boka alla biljetter på samma gång via bolag i samma allians. Då kan man ändå hitta rimliga priser även om man reser till och från olika städer, eller till och med vid olika länder.
Flygbolag och biljetter - Rangordna alternativen
USA Herrdimma, 3 juli 2019
Updaterad av Svartamalin för 2 veckor sedan
14
Tjena. Har hittat lite olika alternativ mellan Sthlm och Los Angeles i början på 2020. Billigast är British Airways med byte på Heathrow för ca 8000kr för två vuxna och ett barn. Sen hittade jag Finnair för ca 9000kr med byte i Helsingfors. SAS flyger ju direkt, men då är priset ca 12.000kr. ...
Biljettbolaget skrev inte med mellannamn på flygbiljett till New York
USA Resejontez, 15 apr. 2019
Updaterad av Resejontez för 13 veckor sedan
5
Hej! Jag ska flyga till New York om 4 dagar med british airways. Allt är som det ska vara förutom att jag upptäckte att mitt mellannamn inte står med på flygbiljetten även att jag fyllde i det i bokningen. Ringde RCG som jag bokade igenom och fick svaret att de kunde rätta till det för 500kr... ...
Boka biljetter på flygresor.se
USA Jenand, 30 juli 2018
Updaterad av Jenand för 51 veckor sedan
6
Jag har tittat på flygresor till Los Angeles på flygresor.se. Jag undrar vilka tillägg som blir utöver priset som står? Är det extra för bagage, platser på flyget och annat? Hur mycket dyrare blir resan än priset som står? Någon som har koll?😉 ... Floridasidan: Man kan inte boka på Flygresor.se ...
Flygbiljetter och namn
USA Martyj85, 19 feb. 2018
Updaterad av Martyj85 för 1 år sedan
4
Hej alla, Ser att det finns många ämnen kring ovan. Jag har i sen tid bokat biljetter till mig och min familj. I samband med att vi gjorde detta (köpte på Flightfinder, aldrig igen kan meddelas) så kom trots mina ändringar enbart våra förnamn med på biljetterna. Jag heter exempelvis enligt ...
När bokar man de billigaste flygbiljetterna till Florida? Miami, Orlando eller Fort Lauderdale?
USA Jela01, 23 jan. 2018
Updaterad av Andreassofus för 1 år sedan
10
Vi är i planeringsstadiet för att boka in en Floridaresa påsken 2019 och är tacksamma för tips på hur man får tag i de bästa och billigaste flygbiljetterna från Stockholm. Toppen att även få andra tips om boende för familjer m.m. Vi är 2 vuxna och 2 tonåringar. ... Andreassofus: finnair brukar ha ...
Namn med Å på flygbiljett
USA Larsakea, 15 jan. 2018
Updaterad av Worldofmarie för 1 år sedan
6
Jag har tänkt försöka hitta en "billig" biljett mellan FLL (Fort Lauderdale) och MSY (New Orleans) T.O.R. 1. Mitt förnamn ska man skriva det som Lars-Åke eller LARS-AAKE (som det står i passet) när man bokar biljett på en USA sajt? 2. Jisses va dyra inrikesflyg är i USA. (Nästan billigare med ...

Om USA Nordamerika

USA är möjligheternas land och landet som tillåter dig att drömma stort. Den enorma kontinenten erbjuder allt och lite till med stränder, storstadsliv, vacker natur, öken, snö och oändligt med upplevelser.

En resa till USA behöver noggrann planering för här finns mycket att hinna med. Ta flyget till västkusten och uppförsbackarna i San Francisco, hyr en bil och åk längs Highway 1 till Los Angeles och Hollywood, de underbara stränderna i Venice, sväng förbi Las Vegas och spela bort lite pengar, åk helikopter över Grand Canyon och avsluta med en veckas strandhäng i San Diego.

Nöjesfälten Six Flags och Universal Studios är också värda ett besök. På östkusten kan du andas in strandkänslan och besöka de otroligt charmiga hamnarna i Miami, spana på alligatorer i Everglades och se kändisar vid Star Island. Upplev äkta storstadskänsla och de gula taxibilarna i New York, shoppa upp dina pengar på Manhattan, titta på utsikten från Empire State Building, besök Frihetsgudinnan och ta en promenad i Central Park. Du som är skidåkare bör besöka någon av de kända skidorterna i Seattle, Colorado och Denver.

USA är landet där du kan äta allt, göra allt och uppleva allt. Du får ett äventyr oavsett vart du åker.

Monument Valley
1 / 30
Surfing Hawaii/Oahu/North Shore
2 / 30
Vägen ovanför molnen!
8 / 30
Grand Canyon grandview trail
10 / 30
Högst upp på Empire State Building
11 / 30
Avkoppling på Waikuloa Resort, Big Island, Hawaii
12 / 30
Waikiki beach Honolulu
13 / 30
Utsikt längs med Highway 1
14 / 30
New York New York i Las Vegas
15 / 30
Kärleken i Brooklyn
18 / 30
Zions friska grönska och klara källa
22 / 30
Upper Antelope Canyon
23 / 30
Monument Valley i skymningen
24 / 30
Nära John Ford´s Point i Monument Valley
25 / 30
Santa Monica Sunset
26 / 30
Stars and stripes
28 / 30
Venice Beach efter solnedgång
29 / 30