Kolla hit

4 jan. 2016 23:43
Visningar: 43
Hej allihopa!

Jag är så fascinerad av att det finns sååååååå mååååånga som vill samma saker här runt om i landet, men lika många stannar kvar hemma för att man inte vågar resa ensam. Jag är inget undantag. Jag får inte tummen ur och vågar inte resa själv. Även om jag vet att jag träffar människor vart jag än kommer åka.

Jag är ute efter australien, jag vill dit, jag ska dit! Men mina vänner tänker inte likadant som mig verkar det som. så finns det någon där ute som inte vågar åka ensam som kan tänka sig åka med mig? vi kanske håller ihop i 2 veckor tills vi känner att vi vill åt olika håll. eller så kanske vi blir bästa vänner och reser tills pengarna tar slut och vi får en vänskap för resten av livet. Det värsta som kan hända är ju att vi får en kort semester bara.

jag är öppen för förslag, helst australien. men kan även tänka mig asien, thailand eller liknande.

Jag är en 22 årig tjej som behöver ut och resa, hitta mig själv, känna på det fantastiska livet som finns där ute tillsammans med alla fantastiska människor. Jag älskar att hitta på saker, lika väl som jag älskar att ligga och ha det gott i solen :)

Hör av er om vad du har för planer så kanske vi kan slå ihop två hjärnor och göra något äventyrligt :)
Av Mischy
5 jan. 2016 00:35
Halloj:)
Är inne lite på samma spår. Man sitter ju fast här hemma! Har du något speciellt datum du tänkt?
Av Ignatz
5 jan. 2016 01:51
Hoppla! Jag jobbar på en båt i Western Australia och hade tänkt att passa på att åka runt därnere 18:e Februari till 23:e Mars. Funderar på östkusten och Nya Zeeland. Hyra en camper och så. Ifall någon annan läser detta och är sugen så får ni gärna höra av er om resesällskap!

Fridens /Jörgen
5 jan. 2016 21:01
Hej! Det låter ju precis som det är mig du beskriver här! Vill till Australien men också en sväng till Asien och Nya Zeeland, om du vill lägg till mig på Facebook så kan vi prata mer där, Camilla Vahnberg heter jag:)
Av Elliore
5 jan. 2016 23:06
Hejsan!
Jag ska till Asien i april om du känner för att haka på, jag gillar äventyr, snorkla, romdrinkar och mat. Vill ta dykarcert, lära känna en massa roliga människor och se en del av det fantastiska som finns utanför Sverige.
Hör av dig om du är intresserad :)
Av Mischy
5 jan. 2016 23:27
Som det ser ut så har vi lite samma planer här:) Kanske kan åka flera?:)
Av Emzan
12 jan. 2016 18:19
Hej!

Låter himla spännande med ditt tänk om det här. Känner verkligen igen mig. Mina tankar är att försöka åka till Australian i början av september eftersom jag har stor chans att tjäna bra pengar här hemma fram till efter sommaren. Jag vill helst spendera en vinter i AUS = Dubbel sommar för en svensk. Min undran är när du vill åka, om september är för långt bort. Jag vill även arbeta i AUS, jobbar nu som bartender och tror jag kommer kunna ha as-kul där borta som det.

Hoppas på svar!

Hälsningar, Emily
17 feb. 2016 14:51
Hej hur har det gått ? Jag känner precis som du :) är intresserad av Att åka till Sydney och göra östkusten några veckor i sommar . Är det intressant :)? Bor i Linköping men kommer från Skåne , pluggar till sjuksköterska, Australien har varit min dröm så länge ! Jag måste dit :)