Koh lipe väder

Av Grodang
11 dec. 2016 18:03
Visningar: 688
Vi har funderat på att åka till Koh Lipe nästa års jultid men en fråga först till er som varit där mycket. Hur är vädret mitten av december till mitten av januari i stort?

Vi har valt Koh Chang några jular med tanke på att faktiskt ganska många har nämnt att vädret har varit så dåligt den tiden på den sidan av Thailand. Ska man fortsätta tanken att ta sig Koh Lipe, Langkawi eller helt enkelt ta något annat land som tex Aruba för några veckor nästkommande jul. Någon med erfarenhet här?
Av Grodang
11 dec. 2016 18:04
Nu blev det lite fel...vi har åkt till Koh Chang för att vädret har varit bra där men enligt rykten dåligt på Koh Lipe sidan:)
Av Sierra
11 dec. 2016 23:15
Vädret på Lipe kan vara lite osäkert i början av december men från slutet av månaden är det normalt bra väder. Bra väder har du sedan ända fram till sommaren med någon kort skur från mitten av april.

Just nu, när det är tidig måndag morgon och det ljusnar från öster, är det i princip vindstilla med bra sikt och +27.
Av Grodang
12 dec. 2016 10:15
Tack snälla du för svar! Tänk att du får vara där i värmen, njut! Bra att få höra från en "Koh Lipe" expert om hur väder brukar vara i stort i december, det är lite lurigt, men jag brukar följa dina förslag. Det lutar i alla fall åt "det hållet" nästa vinter. Kanske Koh Mook, Koh Bulon och Koh Lipe. Ha en God Jul!
18 dec. 2016 08:29
Hejsan!
Ser den ena horror rapporten efter den andra om det katastrofala regnvädret i södra Thailand och de prognoser jag tittat på ser vädret ut att hålla ia sig ytterligare två veckor. Vi kommer dit lördag 24 december och stannar två veckor. Någon som är där nu och har lite koll på om detta stämmer, är sannolikt att det bara fortsätter vecka in och vecka ut? Hoppas någon kan ge lite svar. Tack så länge
Av Amelial
19 dec. 2016 17:05
Hej!

Kom precis hem från Koh Lipe och vi hade jättebra väder. Någon regnskur på kvällen (som sig bör i tropiska länder) men annars soligt. Tror de regnade rätt mycket en natt men då låg vi ju och sov. Dagarna var fina.
19 dec. 2016 18:06
Underbart att höra! Tack för svar😊