Koh Kho Khao

Av Yonus
1 juni 2012 11:49
Visningar: 1086
Jag, min fru och våra två små pojkar 1 & 3 år ska åka till Thailand i 4 veckor under november månad i år. Vi funderar på att besöka Koh Kho Khao, ön verkar ha det lugn vi söker. Har bara en liten fråga. Har läst på nått ställe om ön och nån nämner att det finns en hel del ormar. Så min fråga är om det finns mer orm på ön jämfört andra delar av Thailand (sydkusten). Min fru har ormfobi!

Vi har inte sett så mycket ormar de gånger vi varit i Thailand. Är tacksam för svar!
Av Sej
2 juni 2012 15:50
Har varit där i 14 dar och såg lika få ormar där som på andra ställen jag varit i Thailand. Eller rättare sagt färre. Har varit i landet många gånger och sett orm vid endast två tillfällen trots att jag rört mig en hel del längs småvägar och stigar överallt där jag har varit. Ena gången var på Koh Lanta och andra gången på Phra Nang Beach utanför Ao Nang.
Min slutsats blir alltså att det är lugnt.
7 juni 2012 11:13
Har varit flera gånger på Koh Kho Khao och endast sett orm vid ett tillfälle och det var en liten snok som låg o sov på den varma asfalten! Jag kan ju ha haft tur, men vi har promenerat bland snåren och åkt moppe både på stigar och utanför, men inte stött på orm vid något annat tillfälle!