Kina, Nepal, Indien.

28 sep. 2013 16:21
Visningar: 202
Hallå! Jag planerar att i februari/mars göra en resa på 6-8 veckor. Jag vill utgå från Peking och därefter se shanghai, hongkong, Lhasa. Vidare till Nepal för att bo ett tag i Kathmandu och sedan ta sig till Indien, Varanasi samt New Delhi.

Jag sölker nu en resekompis eller jaa egentligen flera! Dennna resa vill jag dela med andra och uppleva tillsammans. Låter det spännand eså släng iväg ett pm eller skriv till mig på fb, julia printz, så kan vi snacka ihop oss :D

puss o kram
28 sep. 2013 17:23
Hej :)

Kan du tänka dig att åka i början av januari? Jag hade mer än gärna gjort början av resan med dig... Lhasa kan bli tufft då man just nu. vad jag hört enbart får åka in med guidade gruppturer som är förbokade.
New Delhi och Varanasi har jag gjort tidigare :) och Kathmandu ska jag till om 2 veckor. Hoppas du vill ha sällskap på en del av din resa också? :)

Maila mig gärna härinne eller på (Logga in för att se e-postadress) eller Skype: Micke365 ifall det låter intressant?

med värme, Micke
18 jan. 2014 13:29
Hej! Vi är två tjejer som tycker det hade varit kul att åka med någon/några andra till. Vi är i Kina just nu och anländer i Delhi runt den 20onde februari och jobbar oss ner mot Goa i ungefär en månad. Sen Sri Lanka efter det om det kanske intresserar dig? Hör av dig om du är intresserad! Mail; (Logga in för att se e-postadress)

Hälsningar Maria & Johanna