Kashmir - Ladakh

Av Katima
12 aug. 2012 08:38
Visningar: 315
Hej Indienälskare! Är det någon som har erfarenhet av resa i Kashmir och Ladakh på hösten? Vill gärna ha lite tips.
22 jan. 2013 08:31
Hej!
Du kanske redan varit där, det var ett tag sedan du postade. Men det beror nog på hur sent på hösten du ska dit. Vi var i Ladakh i juli och på hög höjd var det varmt på dagarma, men på nätterna kröp det ner under noll, så det var frost på tältet.
Av Katima
22 jan. 2013 14:38
Hej Evasofia! Vi var faktiskt i Kashmir och Ladakh i slutet av september. Eftersom vi bodde på Guest House så var vädret perfekt. Varmt och skönt på dagarna och behagligt inomhus på nätterna.
21 apr. 2015 08:02
Hej ja jag anordnar resor dit varje år i september och har gjort det i 11 år nu. Så visst går det bra att åka i september. En perfekt tid faktiskt det är varmt på dagarna i solen lite kyligare på kvällen. Men det är bara att ta på sig en varmare tröja. Men åk helst i början eller mitten av september
Vänligen Anette Åberg
Av Mgoser
23 apr. 2015 19:43
Srinagar-Leh är ofta öppen mycket längre folk tror . Den här vintern tog jag vägen in från Srinagar i början av December ( varken unikt eller en rekommendation ) och den var fortfarande öppen när jag flög ut just före jul ( det var däremot unikt ) . Just nu så är sista ordet från Border Roads att dom har röjt Zoji La-passet , och siktar på öppen väg innan månadsskiftet.

Uppdateringar på min blog , http://vistet.wordpress.com