Kalifornien 1-22 oktober

Av Myty
23 sep. 2013 23:24
Visningar: 281
Nu är allt bokat och klart! Om ca en vecka så far jag och två vänner till USA och Kalifornien i tre veckor. Vi kommer at flyga till SFO och flyga hem från LAS. Under vår vistelse så har vi bokat en hyrbil som vi kommer att ha nunte hela resan.

Rutten som vi har planerat att ta är San Fransisco - LA - San Diego - Las Vegas. Vi vill inte stressa oss igenom allt inte heller ha varje dag planerad ill punkt och pricka.

Vi har såklart lite som vi inte vill missa med tänkte kolla om det fanns lite erfarenheter här? Vad har ni för tips och erfarenheter att dela med er av? Hotell? Matställen? Några guldkorn?

My och Co
30 sep. 2013 12:11
Hallå.

I San F gäller det att pricka av måsten: Alcatraz där man dock MÅSTE (chansa inte) boka i förväg då det är begränsat antal platser. Promenera eller cykla över Golden Gate, köra bil över räknas inte. Åka Cable Cars. Köp tvådagarskort (beroende på hur länge ni stannar) snarare än enkelbiljetter. En tur till Muir Woods och lite sightseeing runt Napa och Sonoma (om man gillar viner). På eftermiddagarna/kvällarna kan man promenera till Pir 39 och området runt omkring. När ni kör söderut kan ni stanna till lite i Monterey, finns ett fint aquarium.
Så långt sträcker sig min kännedom.