Jul och Nyår i Miami/Key West?

13 mars 2014 08:34
Visningar: 1161
Hej

Reser till Mexico i december men tænkte stanna över jul och nyår i Florida. Tänkte börja i Miami och bila ner till key west.

Vet att det blir dyrt på de flesta hotell osv under jul och nyår (ingen nyhet) men undrar om någon har några bra tips på boende i Miami eller Key West...

Jag är en shorts och flip-flops kille så nära till stranden är ett plus. =)

Väl bemött

//Tom
15 mars 2014 14:01
Hej!
Vi håller också på att planera för jul och nyår i Miami/Key West. Mitt tips är att du kollar boende på airbnb.com vilket har blivit väldigt populärt. Jag och många med mig har hyrt via denna sida många gånger. Jag var även inne på homeaway.com härom dagen. Kolla det!
Mvh Marie
18 mars 2014 15:24
Hej! När vi var i Miami senast hyrde vi en lägenhet. Det var okej pris men den låg tyvärr lite för högt upp, mna vill ju helst på i South Beach och där är det mest hotell. Men jag skulle ändå testa att leta efter en lägenhet i South Beach, det finns en del lägenheter längre ner också. Det låter grymt kul, ha så skoj!
18 mars 2014 15:35
Låter kanon.... Men som sagt... South beach ska det nog vara :)
23 mars 2014 09:46
Det är ju lite si och så med stränder i Florida Keys, finns några stycken på väg ner till Key West och 2 större i Key West men de bör inte vara huvudskälet att åka ner hit.
Stränderna i KW är helt okej men de flesta boendena ligger inte vid stranden, detsamma gäller stränderna i resten av Florida Keys.
Hit åker man främst för atmosfären, maten och bad görs ofta från båt.

Jag brukar ofta rekommendera Airbnb när man reser i USA men just KW under den perioden du pratar om gör jag det inte. Priserna är extremt uppblåsta just då och det brukar vara svårt att hitta något prisvärt.

Jag rekommenderar att du kollar de lite mindre B&Bn som finns i KW, de har ofta prishöjningar men intre riktigt lika höga som de andra alternativen.

mer info finns här:
http://runtklotet.com/2011/04/20/key-west-en-smak-av-paradiset/
http://runtklotet.com/2013/10/05/key-west-lite-mer-att-gora/
http://runtklotet.com/2014/02/26/florida-keys-mer-an-bara-key-west/