Jul o nyår på bali

11 nov. 2014 11:47
Visningar: 3357
Backpackar i Asien, Thailand just nu. Är i Thailand under november månad sen vidare till Malaysia / Indonesien.
Funderar starkt på att tillbringa jul och nyår på bali, har läst om att poppies 2 lane i kuta ska vara bra för backpackers. Någon som vet om det är där man ska vara eller om andra ställen är bättre? Om nån av er är i Bali under den här perioden, tveka inte o skriva!

Allmänna tips om Bali, speciellt under den här perioden, uppskattas också.
Tacksam för alla svar!
12 nov. 2014 21:36
Tja jag kommer vara på bali 17/12-9/1. Jag träffas gärna för o svinga några bintangs :) Har varit där en gång innan o då va vi bara i kuta, poppies 1 och 2 hänger typ ihop med mycket backpackers, nice ställ om man gillar fest:) jag har inga större planer men blir kuta över nyår iaf sen hade jag även tänkt dra till nån av gilliöarna!
Av Lotsen1
13 nov. 2014 22:15
Hej!
Var på bali ca 2 månader förra sommaren. Var lite överallt och östkusten, Amed, har grymt bra vatten att snorkla och dyka i.
I kuta bodde vi mellan poppis 1&2 på ett ställe nedanför Restaurang pama (eller pawa kommer inte ihåg) längst in på en smal gata. De har pool och enkel frukost ingår i priset. Hyrde även moped av dem. Dubbelrum kostade ungefär 70-100kr/natt. Nära till uteställen och restauranger, ca 5-10 min till havet och surfing. Rekommenderar restaurang Pama som ligger i ett hörn, billig och god mat!

Tips: ta dig bortom kuta för att uppleva äkta bali!
20 nov. 2014 09:40
Jag och en kompis är också i Thailand just nu, men åker till Singapore imorgon och sen till Malaysia på måndag! Vidare till Bali runt den 10e, sen antagligen spendera julen på Gili T och nyår i Kuta :) någon som vet om de e bäst att boka boende under jul o nyår i förväg eller om de går lika bra att ordna på plats?
12 dec. 2014 06:12
Hej! Jag kommer fira jul i Singapore och nyår någonstans i Indonesien troligtvis på Bali. Skulle va kul att möta upp några andra där!
12 dec. 2014 09:04
Mitt förra inlägg jag skrev för typ 2 veckor sedan kom tydligen inte upp, tack Thailand wi-fi! :D
Jag åker iallafall till Bali imorgon från singapore, kommer med största säkerhet fira jul på gili öarna och troligtvis stanna runt gili öarna under hela min vistelse då jag ska försöka dyka en del. Dagsresor till kuta o så.
Är ni i närheten o vill ta en öl hör av er, min mail är (Logga in för att se e-postadress) Kommer vara på Bali fram till ~14januari om jag inte hittar något jätteintressant.
Av Ninnie_
30 dec. 2014 09:33
Hej allesammans!
Jag och en tjej som heter Amanda (vi träffades genom den här sidan) firar nyår i Kuta. Vi tycker att det hade varit roligt att gå ut och käka ett gäng och sen se var kvällen/natten tar oss.
Någon som är på? :)

Hälsningar
Ninnie & Amanda
30 dec. 2014 11:41
Vi ska höra med några kompisar vad de ska göra, men vi är nog på - hade varit kul! Kan höra med dem ifall de är intresserade att hänga med så fall. Kan höra av mig ikväll eller imorgon om vi är på elr inte :)
30 dec. 2014 13:30
Hej igen😄 jag tycker det låter jätte bra ide, jag hänger gärna på! Skriv bara en plats och tid och mötas upp på! Eventuellt kanske en till svensk kille hänger med men han måste jobba så han möter upp senare isf! 😃
30 dec. 2014 13:34
Vet inte om jag gjorde rätt när jag försökte svara men testar igen! 😄 jag hänger gärna med på lite nyårsfirande, skriv bara en plats o tid för att mötas upp😃
Av Ninnie_
30 dec. 2014 14:21
Vad kul att några vill!
Vi kom igår så vi har inte jättebra koll än "var" man ska hänga. Men vi skulle ju typ kunna ses vid Hard Rock Café eller något annat välkänt ställe och sen sätta oss någonstans?
Vilken tid passar er? :)

Lägg gärna till mig på fb så blir det enklare att kommunicera (Ninnie Karlsson).