Jorden runt höst 2015

24 mars 2015 10:53
Visningar: 271
Hej!
I höst ska jag dra iväg på en långresa.
Planen är att starta i Miami och sedan resa runt i central/sydamerika. Efter det tänkte jag åka mot asien, resa runt där ett tag, är även intresserad av new zeeland. Jag avslutar resan i Australien där jag planerar att stanna ett tag för att jobba.

Jag är 21 år, glad och öppen. På resan vill jag äventyra mycket men också festa och sola! tänkte resa runt i 3-4 månader innan jag kommer till australien där jag stannar längre, Är öppen för förslag på olika städer och länder längs turen. Vill gärna ha någon att planera delar av resan med, någon som tänker liknande?
24 mars 2015 21:29
Hej Antonia!

Jag är sugen på att resa i höst, är mest inne på asien, thailand, filippinerna, malaysia, vietnam osv men är öppen för förslag! :D vill uppleva saker, men också sola/bada och festa :) skulle även kunna tänka mig att haka på till new zealand och australien också om pengarna räcker till! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Jehlc
25 mars 2015 12:08
Låter hur underbart som helst!! Jag är mycket för äventyr, och se saker! Är supertaggad på att ta mig härifrån men som sagt, helst gärna inte helt ensam haha.. Hör gärna av dig, heter Jennifer Lönnbom Colven på facebook :)
Av Jossanh
25 mars 2015 22:54
Hej jag är också väldigt sugen på att dra på en långresa till hösten och skulle jättegärna åka med några andra. Jag har mest varit inne på Asien och Australien och Nya Zeeland men är öppen för andra länder också och USA vore väldigt kul det med!!

Jag är 22 år, positiv och glad och tänker lite samma sak med resan att jag vill uppleva en massa saker, äventyra, sola och parta. Tänker mig en resa på ca 3 månader.
Av Jossanh
28 mars 2015 20:49
Hör jättegärna av dig på fb, heter Josefine Hesse och har en profilbild med en strand i bakgrunden.
Resan du är inne på låter verkligen jätteintressant.