Jobba på Rhodos!!!

30 jan. 2019 15:52 (redigerad)
Visningar: 312
Jag har sökt jobb på Rhodos i 3 månader (juni-augusti) är det någon annan som vill med?! Om jag får jobbet ska jag isåfall jobba på Pepe’s Bodega på bargatan. Hade varit kul o resa dit med någon! :)
Av Wilmass
4 feb. 2019 07:31 (redigerad)
Hej!
Jag har också sökt och kommer få svar på torsdag!! Om vi båda får jobbet skulle det vara superkul att känna någon innan!
Har dock sökt maj-aug men ändå!! :)
Av Mosan96
2 mars 2019 09:44
Hade gärna velat 😭
Av Mosan96
30 mars 2019 09:41
Jag ska till Rhodos 3 veckor augusti
11 juni 2019 22:53
Jag ska nog dit, fick ni jobbet tjejer?
Av Wilmass
22 juni 2019 05:45
Citerat från Gretaheal:
Jag ska nog dit, fick ni jobbet tjejer?
dom hade inget boende till mig och det kändes oseriöst så jag kör en sommar på Gotland istället!! :)
Någon som befinner sig i Grekland 27 juli-13 augusti?
Grekland Ungresande, 17 juli 2019
Updaterad av Ungresande för 5 dagar sedan
0
Hej! Jag flyger till Santorini 26 juli (framme 27) och min kusin kommer att möta upp mig den 3 augusti men däremellan kommer jag att resa själv. Ingen riktig plan ännu utan är öppen för att åka till andra öar osv. Hojta om någon annan befinner sig i Kykladerna under den här tiden så kanske vi kan ...
Ios
Grekland Vicckan, 10 juli 2019
Updaterad av Ungresande för 5 dagar sedan
1
Hej! Jag befinner mig på ön ios i Grekland och ska vara här till sista augusti! Är det någon svensk som är här nu och vill ses?? Jag är här för att jobba men även för att sola bada, festa o äventyra! / Vickan
Grekland i sommar 🌞
Grekland Evii, 15 juni 2019
Updaterad av Evii för 4 veckor sedan
4
Hej! Jag tänkte resa till Grekland i sommar 1 vecka. Antingen vecka 26 eller 27. Är det någon som har semester de veckorna som vill planera något ihop med mig så hör av dig 🙂.
Avstickare
Grekland Thobo, 12 juni 2019
Updaterad av Hedi26 för 5 veckor sedan
1
Hej, tänkte höra om de finns något där ute som vill följa med på en kort minisemester till solen? Tänkte boka till någon gång mellan den 20/6-7/7. Liten avstickare med någon härligt person skulle varit kul! :)
ca 16/6 Flyg till Aten, Tåg till Korfu, Färja över till Brindisim sen tåg genom Italien
Grekland Axe79, 7 juni 2019
Updaterad av Axe79 för 6 veckor sedan
0
Hej tänkte flyga till Aten, stanna där några dagar, ta tåget mot Korfu, färja över till Italien, och tåga igenom Italien med stopp på olika platser, ev rom, Florens, Venedig, Milano typ Jag är en social trevlig, lättsam kille, som är intresserad av historia, byggnader, mat och vin Hör gärna av er ...
Reskompis Grekland
Grekland Elena39, 8 maj 2019
Updaterad av Hedi26 för 7 veckor sedan
1
Någon rolig människa som är sugen på att hänga med till Grekland i juni v 24 eller 25?

Om Rhodos Grekland, Europa

Rhodos har varit en favorit för många svenskar i flera decennier. Här kan du se vackra medeltida städer eller bara njuta av solen på någon av de många stränderna.

Det är ingen slump att Rhodos är ett så populärt resmål. Här finns ett av Grekland bästa klimat, mängder av arkeologiska ruiner, bra stränder och många vackra städer. Den största orten på ön är Rhodos stad som ligger på den norra spetsen. Här finns en liten strand men den stora sevärdheten är den muromgärdade gamla stan. När du går omkring här så går du på samma gator som riddarna från malteserorden gjorde under medeltiden. På museerna kan du läsa mer om stadens försvunna underverk – Kolossen av brons som stod i hamnen.

De bästa sandstränderna finns på Rhodos östkust. Den största finns i badorten Faliraki där också de flesta hotellen finns. En bit söderut ligger orterna Kolymbia och Lindos, som båda har flera härliga stränder. Staden Lindos är också ett populärt resmål. De pittoreska vita husen ligger mycket vackert på sluttningen till ett berg med en imponerande borgruin.

I slutet av maj varje år kan du se ett av naturens märkligaste fenomen på Rhodos. I Petaloudes-dalen samlas tusen och åter tusen fjärilar för att vila i de lummiga skogarna och vattenfallen. Alla fjärilarna är dessutom av samma art, sebraglansspinnare (Euplagia quadripunctaria). Dalen ligger på västra Rhodos, ungefär 15 km från Rhodos stad.

4tim
Flygtid från Stockholm