Jobba på Jamaica/uppleva Jamaica/Kuba/Miami

17 feb. 2016 21:23
Visningar: 372
Hej :-)

Jag håller på att planera ett större äventyr, önskan är att hitta ett enklare jobb (hotell, fik etc..) på Jamaica och stanna där i ett par månader, kanske blir det ett halvår eller ett år... vem vet :-) Tänkte även passa på att se Kuba och Miami som ligger nära till hands från Jamaica.
Har en vän som ev. kommer ned i maj men jag har önskan om att åka redan i mars/april och kanske är det någon av er som vill åka med ned eller som kan tänkas mötas upp under äventyret som är i närheten då och uppleva delar av det ihop, vore jätteroligt! :-)

Kort om mig; 23år, arbetar för tillfället, har tidigare pluggat 1 termin på högskola men det var fel program för mig och känner ett starkt sug och en längtan av att testa på en vardag i annat land och äventyra.
Har nyligen varit på Jamaica och blev förälskad i ön.
Är positiv och spontan, enkel att ha å göra med.

Hör av er om ni finner detta intressant :-)

//Jennifer
Av Beeccis
18 feb. 2016 20:07
Hejsan :)
Har du bestämt vilket datum du vill åka? Jag är så himla sugen på att antingen åka till Centralamerika eller Västindien i mitten/slutet på mars och vara borta i 2 veckor. Pluggar på universitetet så kan inte vara borta längre än så tyvärr!
Jamaica är absolut ett alternativ :) Har du tänkt söka jobb direkt när du kommer ner eller har du planer på att åka runt lite och backpacka? :)
Mvh,
Rebecca
28 feb. 2016 10:39
Hej! Så roligt jag skrev precis själv nästan exakt samma inlägg, detta är precis vad jag hade tänkt mig och är sugen på. Vet du ungefär när du hade velat göra det? Adda mig jättegärna på facebook så kan vi kanske prata mer där om det om vi vill mitt namn är Caroline Adlerton. Så svårt att hitta någon som också vill jobba lite utomlands och inte ha någon bestämd tid:)

Lite om mig: 21 år gammal, jobbar just nu. Vet inte vad jag vill plugga och känner inte att jag kan börja med universitet förrän jag varit ute och sett lite av världen och gjort det jag vill. Har länge haft jamaica som dröm resemål brukade drömma om att öppna ett cafe eller bar där eller nåt! /Caroline
Medlemmen har tagit bort svaret