Jobba i norge i höst

27 juni 2013 23:05
Visningar: 664
Hej! Har tänkt att åka och jobba i Norge i höst åka i början av september är planen. Vill bo i södra Norge i kanske Sandefjord eller Larvik eller liknande. Planen är att tjäna pengar och inte slösa allt för mycket samtidigt som man måste leva lite. Dock är ju boende dyrt men tänkte höra ifall någon var sugen på att hänga på och dela lägenhet? Desto fler desto roligare, tveka inte att höra av er :D
Av David01
2 juli 2013 20:45
Hej! Jag har också funderat på att åka till Norge och jobba i höst, men jag hade tänkt mig att bo i Oslo om du är intresserad :)
4 juli 2013 14:08
Hej!
Jag är jätte sugen på att åka till Norge och jobba i höst, Jag vill dock jobba fram tills årsskiftet för att sen kunna backpacka. Vad är dina planer och hur länge hade du tänkt att jobba där? :)
7 juli 2013 23:20
Hej! Jag har också tänkt att flytta till Norge i september för att stanna till jul. Samma här så vill jag helst inte till Oslo och är sugen på södra Norge, är väldigt sugen på Kristiansand som ska vara en fin stad.

Jag tänker också jobba mycket och försöka bo och leva billigt, så vore utmärkt att kunna dela boende! :D
8 juli 2013 03:29
Tjena!
Vi är tre killar från norrland som har tänkt att åka iväg och jobba i Norge till januari (typ) för att sedan sticka ut och resa:) Vi har snackat om Bergen för att det verkar finnas goda jobbmöjligheter och boendemöjligheter där:)
Tanken är att arbeta och dra ihop pengar med ett bra och billigt boende.
Vi är intresserade!
Ha det fint:)
8 juli 2013 21:50
Hej.
Jag har en syster som jättejättegärna vill åka till Norge i de områdena och jobba.
Hör av er till mig så kan jag skicka det vidare till henne.

(Logga in för att se e-postadress)

Mvh Emilia
Av Emmaaw
14 juli 2013 18:45
Hej!
Tycker det låter jättekul och har själv tänkt i samma banor.
Spelar ingen roll vart i Norge jag hamnar. Har du tänkt när i höst som du åker?
Av Ijom
19 juli 2013 00:27
Jag är sugen på att åka till Norge i början på september för att stanna och jobba ett par månader.

Min plan är också att tjäna så mycket pengar som möjligt, jag ska spara ihop till en Australien resa, men jag vill såklart även ha roligt medans jag är där och inte arbeta ihjäl mig. Så det vore ju himla kul och ekonomiskt om man kunde vara ett gäng som delade på boende, och kanske resan dit, för jag tänkte ta bilen.

Jag vet inte mycket alls om Norge, men jag skulle vilja åka till en stad där det är relativt billigt boende (för att va Norge då), fina områden och avslappnade ungdomar.
21 juli 2013 00:53
Hej!
Jag är också intresserad av att åka! Jag behöver spara ihop mer till en planerad Sydamerikaresa efter jul, o e sugen på o se något nytt :) det här är en ganska ny idé så har inte hunnit titta så mycket men kan åka vart som helst i norge! hade också tänkt mig o resa i början av september i vilket fall. vore jättekul o hänga på! maria
4 aug. 2013 00:33
hej! hur går det för alla med planering o jobbsökande? :) letar jobb främst i Kristiansand och södra Norge men inte börjat titta på bostad än! vilket ställe är folk mest sugna på o åka till? kanske skulle börja se hur många vi är som vill åka till samma ställe o dela bostad? :) :) maria!
Av Idaanna
7 aug. 2013 11:05
Hej! Jag är också sugen på att åka till Norge i höst, september-oktober för att tjäna ihop lite pengar till en längre resa efter jul. Har inte kollat så mycket på varken boende eller jobb, men skulle vara skönt att kunna dela på boende med några i och med priserna där, och sen leta efter jobb när man väl är på plats. När har ni tänkt åka och vart?

/ Ida
8 aug. 2013 20:46
Jag delar gärna lägenhet! Söker jobb som bara den o kommer flytta dit jag får ett jobb men hittar jag inget innan jag åker blir det nog oslo. Åker vart som helt enkelt! Min plan är o åka första veckan i september om det är några andra som också ska göra det :)
Av Idaanna
9 aug. 2013 13:42
Jag har tänkt att åka lite senare in i september isåfall, vill helst ha klart boende innan jag åker. Men är öppen för att bo lite vart som faktiskt, och sen söka jobb på plats. Så om ni har boende klart och det finns plats för en till, vill jag gärna hänga på!
11 aug. 2013 15:55
Hej!

Har också planer på att åka till norge och jobba under hösten. Skulle gärna åka i slutet på aug/början på sept, till någonting som i alla fall kan liknas vid en stad (tänk oslo/bergen/stavanger/annat). Har inte hittat jobb eller bostad än, men skulle va kul att ha resesällskap dit samt leta permanent bostad (delar gärna) och jobb på plats.

Någon som tänker liknande? :)
21 aug. 2013 10:41
Hej!
Jag har också tänkt att åka till Norge. Spelar ingen roll vart jag hamnar bara det finns jobb.
Jag letar också efter några att dela boende med eftersom set är ganska dyrt att bo i Norge. Jag funderar på att åka dit och sen söka jobb då jag hört att det är lättare :)
vad har ni för plan?
Någon som vill åka och planera ihop med mig, isf hör av er till min mail : (Logga in för att se e-postadress)

som person är jag glad, positiv, omtänksam, ganska pedant och lätt att ha och göra med :)
Av Madodo
18 sep. 2013 11:55
Kul att jag hitta den här tråden. Har själv funderat på att åka till Norge och jobba för att kunna spara pengar, men inte kommit längre än till tankar. Jag undrar hur ni fixar jobb, har ni redan fixat jobb (vad för jobb) och boende innan ni beger er, eller tar ni allt på plats? har ni sagt upp boendet i Sverige? Hur mycket pengar har ni när ni åker iväg.
Ser att några ville åka i början av september, hur har det gått med allt? :)