Jobb i alanya 2013?

3 jan. 2013 14:03
Visningar: 1322
Hej! Finns de nångon här som vet hur man kan gå tillvägdas för att få ett bra jobb i Alanya. Hade varit jätte kul å bra om någon har ett bra svar :)
Av Macke88
7 jan. 2013 14:42
Undrar också detsamma.. har dock varit i Alanya ett par gånger innan men aldrig för att jobba dock. Jag vet att man kan gå runt och fråga jobb som t.ex inkastare, diskare, osv. lättare sysslor men som är ganska roliga på ett ställe som Alanyaaaaaaa
27 jan. 2013 23:03
Det e rätt enkelt att få jobb i alanya, men dock olagligt. Blir du påkommen får du betala 1300 kr. Jätte svårt att få arbetstillstånd där.. Vanligaste jobben är biljett försäljare, då du får 30 % av vad du säljer, så det gäller att du är en bra säljare om du vill ha pengar. Men sen handlar det väl lite om hur på du är, du kan säkert få något bättre, men kontakter är guld.

jag och en kompis ska ner dit i sommar igen o bo där i en månad o jobba,
23 feb. 2013 12:53
Hello,

If u are still looking for a job, you can write an email to (Logga in för att se e-postadress) in Swedish or English.
We are looking for Swedish staff to work this summer in Alanya.

Kind regards,
Nicole
26 mars 2013 19:35
Hej!
Jag vander mig till er skandinaviska tjejer som söker jobb i Alanya. Inte jag personligen men min fastman hyr ett hotell tillsammans med en slakting har i Alanya. De söker en skandinavisk tjej att arbeta pa hotellet. De kommer inte att anstalla nagon utan att ordna med giltigt arbetstillstand och försakring. Du skall vara fast bosatt i Alanya eller vara beredd att flytta ner och arbeta atminstone ett ar till att börja med. Det ar viktigt att du ar social, trevlig och disciplinerad samt talar engelska och nagot skandinaviskt sprak flytande. Jag har mycket mer information om jobbet men tar hellre fragor pa facebook via privat meddelande om det ar nagon som vill veta mera.

http://www.facebook.com/maria.dahlbom.7

Mvh Maria
23 jan. 2014 17:27
Hej jag är en 34 årig kille som flyttar till turkiet nu i mars 2014 å söker bra jobb omgående.Har jobbat som reseledare,servitör,i butik mm min mail är (Logga in för att se e-postadress)