JANUARI 2020 - BALI - THAILAND - FILIPPINERNA - U NAME IT

14 okt. 2019 20:08 (redigerad)
Visningar: 318
Hej härliga du!

Jag är en glad tjej på 22 år och i vinter tar jag äntligen examen. Efter avslutade studier ser jag mig själv spendera ett par månader med att bara resa och ha det härligt. Min tanke är att åka i början av januari och sedan vara borta ett par månader .

Besöka instagramvänliga platser, dyka, lapa sol hela dagen, dricka drinkar och ta en lång hike - jag gillar det mesta!

Hör gärna av dig om du har liknande tankar eller helt enkelt är sugen på att mötas upp! Jag har ingen superinriktad plan just nu utan prio är att hitta härligt resesällskap, då blir det bra oavsett :)

Hoppas vi hörs!

@victoriawebers på instagram!
18 okt. 2019 23:12
Hej, emma heter jag 22 år. Tänkte åka iväg ungefär slutet på februari/mars då jag redan har en resa planerad december/januari. Thailand Skulle jag vela besöka då jag inte ännu varit där. cirka en månads resa tänkte jag. Har inget emot att besöka något annat land samtidigt:) skulle vara så kul att åka iväg några tjejer och bara leeva livet 😃
1 nov. 2019 11:39
Jag tycker detta låter dröm. Kolla/skriv på min insta om det skulle vara något, @theamarschall :)
5 nov. 2019 08:58
Tjena! Jag heter Amanda och är 22år gammal. Jag går i tankarna att åka iväg till Asien Jan-feb i ca 4-6 veckor. Har inga direkta planer utan vill ta det lite som det kommer. Hade varit najs att åka ett tjejgäng och bara njuuuta!
Min insta är aamandannilsson om du/ni vill snacka mer :D
7 nov. 2019 18:20
Hej!
Jag heter Beata och är 20 år. :))) Jag har också haft planer på att åka ut i några månader till Asien i januari/februari och hade tänkt mig att åka till typ Kambodja, Laos, Vietnam, Thailand, Malaysia osv. men har inget satt i sten än. Hade vart fett kul att få snacka mer om det! Min insta är @beataahlberg så ni får jättegärna höra av er om ni vill:)))