Jag och min bror åker till alanya 11 aug

Av Ludvigs
9 aug. 2010 12:34
Visningar: 266
Hej, Jag åker ner med min bror till Alanya nu på onsdag och kommer bo på Orient Palace som ligger en bit bort på östra stranden. När jag varit i Alanya tidigare (för 4 år sedan ungefär) gick det regelbundet minibussar på boulevarden ut med havet. Gör de det fortfarande? hur långt bort på östra stranden går de? När jag var nere senast bodde jag också på östra sidan men mycket närmare hamnen.

Har inte direkt planerat ngn party resa utan mest ute efter att ta det lungt därför vi valde ett lugnare all inclusive en bit bort. Men självklart kommer vi nog vilja ha inslag av lite mer fest.

När jag var nere senast kommer jag ihåg hur besvikna jag och mina kompisar var på fest utbudet då det var 90% inhemska killar ute och väldigt få andra turister i vår ålder. Så jag undrar vad vi gjorde för fel och vart jag och min bror bör vända oss för att få en bättre upplevelse.

Har planerat att det blir en eller två båt turer, en party båt och eventuellt också en annan av de lugnare sola/bada båtarna.

Till er som säsongar där nere eller har bra med erfarenhet, jag uppskattar alla tips vi kan få. Om någon där nere tycker det är kul att ställa upp som guide någon dag vore det uppskattat med sällskap också.

Mvh
Ludvig Sund