jag fyller 40 år höst då och jag vill åka till USA Med min familj

26 maj 2019 16:39
Visningar: 93
jag har tänka göra en Roptip till USA Med min familj och jag vill åka till New York City MIAMI BAhmas Orlando m.m.
ja även jag vill kunna även min iphone ring till min pojkvän och ja även facebook då ja när jag resa till USA Då och jag vill kunna shoppa i USA Då ja allt men behöver tänka på då ja innan men resa till USA DÅ I Vinter jag vet inte hur längre men stanna i USA För besöka ja alla plaster då ja vi har prata om en resa till USA då ja vi har tänker göra en kryssning till bahamas stanna där några dagan då

ja tackar på förhand
26 maj 2019 18:31
jag har tyvärr väldigt svårt för att förstå vad du skriver. ser inte heller några direkta frågor, men gör gärna ett försök till och skriv lite tydligare så kommer du säkert få hjälp här. (om det nu är något du undrar över)

/andreas
Av Annaer
26 maj 2019 18:41 (redigerad)
Hej!
Du skrev liknande inlägg 2014, 2017 och nu igen. Du nämner mer eller mindre samma städer, New York, Miami, Orlando, något ställe i karibien, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas osv. Har du gjort någon av resorna som du pratar om där? Du verkar även avregistrera dig från forumet efter du gjort ett inlägg.
Är detta ett seriöst inlägg eller är det spam/troll?

Om detta är seriöst ⬇️
Jag såg i något av dina äldre svar att du har dyslexi. Kan du be någon annan att skriva om detta inlägget? Det är väldigt svårt att förstå vad du vill fråga om och vi kan inte hjälpa dig om vi inte förstår.
Du kan även använda sökfunktionen, för att hitta svar på det du undrar.