ITALIEN Sicilien sommaren 2014

18 feb. 2014 17:57
Visningar: 606
Hej!
Jag är en glad och positiv tjej som fyller 23 år i sommar och vill resa och upptäcka Italien och letar efter en härlig person att upptäcka språket, kulturen och landet med :) Min första plan är att starta på Sicilien, utforska ön och sedan resa vidare upp i Italien och stanna vid alla intressanta platser :) kanske göra wooofing? (worldwide organisation of organic farmers - man bor på gårdar, får mat och boende mot att man jobbar på gården). Jag ska göra utbytesstudier i Turin under hösten så planen är att ta mig hela vägen dit :)

Jag tycker delad glädje är dubbel glädje så jag skulle gärna vilja ha med någon annan resglad och nyfiken person på resan!

Jag är absolut öppen för andra resförslag/varianter på resan så länge det är inom Italien!

Om du är intresserad, hör gärna av dig på mejl: (Logga in för att se e-postadress) och/eller svara här!

Cordiali saluti
Stina
Av Axelek
25 mars 2014 22:30
Hej Stina!
Låter som en trevlig resa. Har länga velat uppleva Sicilien
Hade snarlika planer till sommarn 2014, Sicilien eller Malta. Är väldigt öppen för reseförslag.
Men din resa lät väldigt sköjsig så om du fortfarande vill åka så är jag väldigt intresserad.

/Axel
31 mars 2014 13:10
Hej Axel!

Trevligt att höra ifrån dig!

Det skulle verkligen vara kul att komma iväg till Sicilien i sommar. Jag har tid från och med 5 juni. Sedan har jag faktiskt bokat en språkkurs i Turin den 30 juni där jag ska göra ett utbyte till hösten. Men det kan ju i alla fall bli 3 härliga veckor på Sicilien och kanske backpacking upp till Rom. Hur ser det ut för dig? Är du ledig den perioden?

Har du testat couchsurfing? Jag har både tagit emot folk och bott hos folk via den sidan. Det är ett bra alternativ om man ska stanna i en stad och få gratis boende. Annars har jag som sagt velat testa wwoofing ett tag http://wwoofinternational.org/

Såg att du bor i Göteborgsområdet. Jag bor och pluggar i Borås så vi skulle kanske kunna ses och snacka mer :)

/Stina
Av Axelek
2 apr. 2014 17:43
Hej igen!

Håller på att kolla hur det ser ut för min del runt den 5 juni, med jobb osv. Har inte fått nått svar än.
Tyvärr har jag aldrig riktigt testat på det här med couchsurfing men det verkar trevligt. Skulle lätt kunna testa på det. Har aldrig testat woofing heller =). Men e öppen för båda.

Bor dock för tillfälligt i Stockholm men kommer ju hem till gbg med jämna mellanrum så skulle säkert kunna träffas någonstans. Hade varit Trevligt.
Hör av mig snart.

/Axel
Av Lina901
14 maj 2014 00:59
Hej!

Jag vill gärna till Rom i sommar under juli månad,när hade du tänkt dig att åka dit?

Lina
21 juni 2014 15:46
Hej !

Jag och min sambo kommer faktiskt befinna oss i Rom mellan den 10-16 Juli så om det finns något intresse av att möta upp några svenskar så är det bara att kontakta mig på (Logga in för att se e-postadress)

Ciiiaao !