Intressekoll roadtrip USA hösten 2014

Av Saraa93
29 jan. 2014 19:10
Visningar: 635
Heej.

Är en 20årig tjej från Göteborg som just nu jobbar men har tänkt mig att resa till Usa i augusti-September i år. Då mina vänner har fastnat i jobb, skola och har andra drömmar så tänkte jag kolla om någon skulle vilja åka med eftersom jag inte vill åka ensam. Jag har tänkt mig New York, flyg, Las Vegas, flyg och en stor del av Usa's västkust i bil. Inga större planer planerade ännu.

Hör av er!

Sara
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Saraa93
6 feb. 2014 11:08
Absolut fortfarande aktuellt:)
6 feb. 2014 17:50
Hej sara!

Jag är inne på exakt samma spår som dig. Jobbar för tillfället och kommer även fortsätta göra det hösten -14 men som alla andra har jag 6v semester att plocka ut! Har varit i både newyork samt samt besökt många delar av västkusten typ la, lasvegas, sanfransisco, sandiego osv men känner att det inte skulle ta emot att göra samma resa än en gång :)

Jag skulle gärna åka typ augusti/september sen vara iväg drygt 4 veckor :) väldigt öppen för förslag.

skriv gärna till min facebook så talas vi vidare där då jag inte är så aktiv på forumet!

Carl erik alexander larsson
9 feb. 2014 22:25
Hej
Är inne på lite samma spår en Road Trip, dock aldrig blivit av ännu. Hur länge hade du planer på att vara borta?
Har du något spec upplägg på resan, sparsamt/unna sig, sevärdheter/party osv eller en mix?
Har varit i Orlando en gång och Las Vegas 2 ggr, det är ett grymt resmål och ett stopp vid grand Canyon är ett minne för livet:).

/(Logga in för att se e-postadress)
10 feb. 2014 13:38
Hej Sara!

Jag är också riktigt sugen på att dra över till USA där i augusti-september. När ungefär hade du tänkt att åka över? Och hur länge planerar du att vara borta? Jag är 20 år och bor i Örnsköldsvik. Jag jobbar som vårdare till vardags och spelar innebandy men mitt stora intresse har alltid varit att resa! Är öppen för allt och diskuterar gärna vidare här eller på facebook!! :)

Johanna
8 apr. 2014 01:33
Hej! Är detta fortfarande aktuellt? :)
17 apr. 2014 14:38
Hej,

Detta låter väldigt intressant. Jag vill verkligen besöka Kalifornien, speciellt San Fransisco. Är välbesökt i NYC, med det är ju en stad man aldrig får nog av!
Hur lång planerar du att resan ska vara? Budgeten, lyx eller lite småsnålt?

Emelie
1 maj 2014 10:53
Hej! Detta är precis vad jag letar efter! Jag funderar på att åka ner till LA i mitten av september för att bland annat hälsa på min kompis där borta. Dock så pluggar hon och kommer vara upptagen mestadels av tiden. Jag letar efter en resekompis/kompisar som är lika pepp på äventyr som jag. Har varit i Kalifornien förut och älskade det, dock inte i Las Vegas och är sugen på en tur dit. Låter detta intressant?

Isabelle