Inrikes flygbolag i brasilien?

Av Leandro
11 nov. 2012 23:37
Visningar: 1694
Inrikes flygbolag i brasilien?
vad heter dom, någon som har lite tips på hotel också..

Skall resa till sao paulo i februari/mars.
tänkte på hur smidigt man kan ta sig runt i brasilien, reser med småbarn.
Finns det några bra hemsidor som kan underlätta?

Mvh/Leandro
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Hawaii
12 nov. 2012 01:30
GOL och TAM är de 2 största flygbolagen i Brasilien. Kolla båda. LAN är baserat i Santiago, Chile (men med dotterbolag i Argentina och Peru bl.a.) och TACA i Central-Amerika (San Salvador) - tvivlar starkt på att de flyger inrikes in Brasilien.
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Theelf
12 nov. 2012 09:43
Hej Leandro,

Om man skall fortsätta inrikes i Brasilien brukar det bästa alternativet vara att köpa biljetten med TAM. Då blir inrikesresan som en förlängning av resan från Sverige och priset lägre. Om du skall göra en rundresa i Brasilien säljer de flygpass.

Om du skall resa runt med barn måste du antagligen flyga. Avstånden kan vara galet stora. Annars är det kul att ta bussen. Kräver att du har gott om tid till förfogande dock. Längsta resan jag har gjort med buss är Rio-Brasília-Belém som tog 3 dagar och två nätter. Bra standard på bussarna och man möter många intressanta människor.

Hotell i São Paulo är svårt att ge ett generellt tips på. Var du tar in beror på var i stan du tänker hålla till. Och den är enorm ... Om du skall resa runt i Brasilien så får du gärna höra av dig med ett meddelande så kanske jag har ett par användbara några tips. Men ett bra ställe att åka med barn är Ilha Grande. Finns en del fina bilder på: www.ilhagrande.org Jag har tidigare skrivit ganska många svar om Brasilien här på RG. Kolla sökfunktionen längst upp till höger på sidan så hittar du dem.

Ett bra tips är att kontakta Ícaro på Brasilienexperten. Han är suverän på resor till Brasilien. OBS: Jag har inga kommersiella intressen i att ge dig detta tips. Han är helt enkelt väldigt kunnig och serviceminded. Dessutom talar han svenska med Riodialekt.

Hälsar,

TheElf
Av Leandro
12 nov. 2012 10:21
Ok tack så mycket för alla svaren, ska nu titta runt vad som passar oss bäst!