Indien runt nov-dec 2013

29 juni 2012 10:09
Visningar: 588
hej!
Jag är tidigt ute, men detta är en resa jag drömt om länge och nu kan jag äntligen sga "nästa år". Har dock inte hittat någon som är lika sugen på Indien som jag är, och som kan vara borta mer än en månad, som jag tänkte.

Jag har ingen resplan ännu men har en tanke om att börja uppe i nordöst, resa till Dehli och Agra och sedan luffa västkusten ner via Goa och Kerala.

Du får gärna vara i åldern 23-30 och jag räknar med att vi ka kunna planera vår resa tillsammans.
13 juli 2012 12:57
Hejsan, jag är också ute efter någon att åka till Indien med.

Jag har längre drömt om Indien, ett så stort land med vinter i nord, sommar i syd, och däremellan alla möjliga kulturer och religioner.
Jag vill lämna all bekvämlighet bakom mig och lära mig att leva mer för dagen. Har alltid varit inne på det spirituella spåret, så 3, 4 dagar med meditation skulle inte sitta fel?:)
Jag vill vara borta 2, 3 månader. Har nu hållt på att leta efter någon att åka med nu i vinter, men eftersom att jag inte kommer hinna spara så mycket så kanske det är smart att åka nästa vinter så att man hinner spara och vara borta en längre tid.

Annars är jag en positiv och glad tjej på snart 22 år. Jobbar som flygplatskontrollant på Arlanda och på min fritid umgås jag med familj och vänner. Hör gärna av dig om intresserad:)
Och berätta gärna vad du vill ha ut av din resa. Du hittar mig på facebook som Samira Ekman.
7 mars 2013 16:38
Hej hej! Har någon av er hittat någon att resa med än?
Jag tänkte landa i Delhi någon gång i oktober/november, och sen resa genom Rajasthan ned mot Mumbai, Goa, Kerala och så avsluta i Chennai. Skulle gärna vilja åka till Andamanerna också (hette det så?).
Ni kan ju mejla mig om det är intressant! Jag är också ganska flexibel med resväg, det viktigaste är att jag kommer till Indien. Sen har jag lite andra planer efter, kanske åka nånstans och jobba lite..

(Logga in för att se e-postadress)

/Martina
22 maj 2013 08:36
Hej!

Jag vet inte om denna tråd är aktuell längre, men eftersom avresedatum inte passerat ännu så chansar jag :)

Mina planer är att komma iväg till Indien någon gång under hösten-vintern 2013. Tanken är att resa runt och upptäcka så mycket som möjligt, men också besöka meditationscenter och att framför allt ta vara på den spirituella sidan av Indien. Jag tar min examen nu i vår och tänkte jobba som en galning så att man lyckas få ihop en liten reskassa! Dock tänkte jag resa väldigt enkelt och billigt och hoppas på att hitta någon som är intresserad av att resa på samma sätt, en bit eller hela vägen tillsammans.

Hör gärna av er om ni är intresserade så kan vi prata mer :) Jag är 27 år men lägger här ut min fjortis-mail eftersom jag inte vill lägga ut hela min identitet här, men skriv gärna så berättar jag mer om mig själv!

(Logga in för att se e-postadress) ;)

/Daniella
Av Tashi
8 juli 2013 21:45
I will be in Delhi on the 6th and than go to Goa around the 12 or 15th December... also thinking about go to Kerala after Goa for a week...
Av Kikki
9 juli 2013 13:31
Hej,

Är ni fortfarande sugna på att resa til Indien?
Jag har iaf lust att åka.
Hör av er

Kristina
13 aug. 2013 08:01
Hej!
Hur går det med Indienplanerna. Är väldigt sugen på att åka i höst och vara borta några månader!
//Emma
17 sep. 2013 17:11
Jag flyger till Dehli i skarven mellan Oktober och November. Kommer eventuellt ha häng i någon månad (åker nog hem till Jul) men det är ju bara kul med fler.

Vi snackar backpacking på en budget, bara så vi är på det klara med det :-)

Hör av er nu!