Indien Januari-Februari 2014

Av Aliva
17 dec. 2013 18:51
Visningar: 232
Hej där!

Jag funderar på att åka iväg till Indien under våren 2014, troligtvis i mitten/slutet av januari. Att åka som ensam tjej till Indien är ju dock inte den bästa idén jag haft, så därför hoppas jag att du vill hänga med!

Min tanke är att börja i New Dehli för att sedan resa söderut och slutligen ta mig över vattnet till paradisstränderna i Sri Lanka - och jag är helt klart öppen för förslag och bra idéer på vägen! Jag gillar att ta en drink ibland, men ser i huvudsak fram emot en superhäftig kulturupplevelse med nya människor och spännande upplevelser. Taj Mahal, Yoga, Tempel, Sol, Bad, Heliga kor och allt där emellan!

Jag har inte bokat något ännu, men tänker nog göra det inom en snar framtid.
Hör av dig om det låter intressant!
Av Talo
2 jan. 2014 21:23
Hej! Jag är också sugen på att åka till Indien i slutet av januari. Jag kommer åka som ensam tjej, skulle varit roligt med resesällskap då jag aldrig varit där tidigare. Jag har ingen direkt rutt men skulle gärna besöka Delhi, kanske Rajasthan och sen åka ner mot söder till t.ex. Goa el Kerala. Sri Lanka lät också härligt! Är öppen för förslag.
13 jan. 2014 15:58
Hej Aliva! Blir sugen på att åka när jag läser. Aldrig varit i Indien men känns som man redan är frälst och måste ta sig dit innan det är för sent! Vill inte ha någon festresa utan ska se så mycket av landet som möjligt. Man kan ha några knytpunkter på vägen men därimellan vill jag in i djungeln, sola, bada, kan tänka mig hajka till tempel, fota och annat!! Öppen för alla förslag. Hör av dig om du är intresserad! Mvh Johan
Av Tc3e
20 jan. 2014 16:41
tja!, jag flyger ner till mumbai den 23 januari! har inte planerat vart jag ska efteråt.. men blir väl neråt iaf! någon annan där omkring?
20 jan. 2014 18:14
Citerat från Tc3e:
tja!, jag flyger ner till mumbai den 23 januari! har inte planerat vart jag ska efteråt.. men blir väl neråt iaf! någon annan där omkring?
Jag flyger ner början av februari och stannar till mitten av mars, kanske längre.
Tänker ungefär samma att dra neråt.
Goa(såklart) och även ner till kerala.

Har du några fler mål/önskemål än att resa neråt?
Av Tc3e
20 jan. 2014 21:10
är sugen på dra till varanasi också! :)