Ibiza, Mallorca, Menorca i september?

8 juli 2014 17:13
Visningar: 2008
Hej!
Jag och mina två kompisar planerar en utlandsresa i september (omkring 10:e), och vi är väldigt sugna på Spanien, helst någon av det baleariska öarna.
Hur säkert är vädret där då? Har hört att det är mer solsäkert på den östliga delen av medelhavet under denna månad. Men någon som vart i Spanien under september och vet lite?

Ibiza är det som lockar mest, vi är inga festprissar men ön verkar fin. Vilket ställe ska man bo på om man inte vill vara mitt bland allt festande, vimmel och nattliv?

Vore jättekul om någon ville dela med sig av lite "info" om dessa öar...gärna du som vart där.
Av Xiqueta
9 juli 2014 20:38
Jag har bara varit på Mallorca men vädret kan vara runt 25-30 i september, ofta mer i början. Dock kan det börja komma en del regnoväder i september.

Var inne på att åka till Ibiza nu i sommar och kollade upp lite, det jag lyckades ta reda på var väl att man ska undvika San Antonio, annars ska alla ställen vara bra. Finns många otroligt fina ställen på Mallorca och säkert Menorca också.
23 juli 2014 19:42
Hej!
Kom från Ibiza för 2 veckor sedan och är verkligen positivt överraskad......Är förmodligen äldre än du ;) men det finns säkert mycket du kan ta del av från vår resa :D

Har gjort 3 inlägg från resan på min blogg....foton o text, och jag kommer att skriva mer, bl.a från Ibiza stad, hippimarknaderna mm.

Gå gärna in o kolla!

Hälsningar Annika Lagerqvist :)

http://annikalagerqvist.com
Av Babbo
23 juli 2014 22:51
Jag har varit på Mallorca många gånger, även i september. Mitten och senare delen av september kan vädret vara ostadigt - men har man tur väldigt fint! Som du säger är vädret mera solsäkert i östra delen av Medelhavet då. Men med väder vet man aldrig.
Två gånger har jag varit på Menorca. Vädret där är lite svalare än på Mallorca så det går nog bort i september.....