Hyrbil Palma flygplats slutar alltid med spärrade kreditkort. Finns det seriösa uthyrare ?

Av Savoy20
19 feb. 2020 09:58
Visningar: 287
Ja som rubriken lyder har jag alltid stött på problem med hyrbil från Palma flygplats. Jag bokar bil via Amex hemifrån. Väl på plats hamnar vi ofta i en kö på minst 1 timme. De ska dividera med varje kund. I mitt fall vill de alltid sälja på extra försäkringar. De skrämmer med dyra kostnader om stenskott mm, som de påstår inte ingår osv. Trots att bilen har de försäkringar den behöver. De gör också om avtalen på plats så väl hemma upptäcker jag att de makulerat bokningen från Amex och skapat en egen direkt via dem. Väl hemma igen dras kostnader från mitt kreditkort på påstådda parkeringsböter, adm kostnader, påminellseavgifter osv. Eft 6 mån är jag tvungen att spärra kreditkortet på bankens inrådan. Det är omöjligt att kontakta dem.

Detta har hänt mig vid tre tillfällen. Nu vägrar vi hyra bil på flygplatsen. Vi tar taxi till hotellet. Men frågan är om det finns seriösa biluthyrare på ön och hur man minimerarar risken för att slippa råka ut för det här gång på gång. Senast var det Avis vi hyrde av.
Av Sarar22
19 feb. 2020 16:34 (redigerad)
Tips! Hör av dig till Avis Sverige. Vi hade också stora problem när vi hyrde bil på Sardinien och de var sjukt svåra att få tag på, la på i örat och låtsades inte förstå vad man menade osv. Så jag kontaktade Avis Sverige och så fick jag skicka in ett mejl där jag skrev om vad som hänt och att jag kände mig lurad, slutade med att de betalade tillbaka hela beloppet vi krävde tillbaka :) och dom var supertrevliga och proffsiga rakt igenom! Tog ca 4-6 veckor innan jag hade deras beslut på mejlen.