Hyrbil

Av Roamer
11 apr. 2016 12:58
Visningar: 114
Hej, tänkte göra en roadtrip LA-Grand Canyon, Bryce Canyon, LV, Yosemite,
SF, LA. Är sugen att hyra en Cab, Mustang eller liknande, Är det någon som har erfarenhet, bra eller dåligt, av att köra en sådan? Undrar om det är mest en klische, är det väldigt blåsigt, hur fungerar det med AC, bagageutrymme, förbrukningen? tacksam för tips och råd.
11 apr. 2016 15:34
Hyrde en Chevrolet Camaro när sonen och jag var i Miami
https://www.google.se/search?q=chevrolet+camaro+cab&biw=1527&bih=868&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjm8Yvb2IbMAhWkQZoKHQg9BVMQ_AUIBigB#imgrc=VBmCTeP8-m_OxM%3A

Var väl OK när vi körde inne i Miami lite långsamt men ute på motorvägen var det bara blåsigt och störigt :).

Dessutom fick vi sätta ena resväskan i baksätet då det fick bara plats en resväska (stor) i bagaget. Förbrukningen tänkte vi inte på då vi precis lyckades tömma tanken innan återlämnandet.
11 apr. 2016 18:34
Var i Los angeles/lasvegas/san diego och då hade vi en Chevrolet Camaro cab, som kostar lite mer.
Så som nisse sa så hade vi också ena resväskan i bagaget och en i baksätet, bilig och köra med tanke på att bensinen är så låg i usa.

Men annars var det perfekt och köra i motorvägen men ibland lite blåsigt beror på när ni tänker åka, rätt jobbigt och köra just i Los angeles då det är så sjukt mycke trafik. men annars är det en perfekt bil.
Av Maase
7 maj 2016 22:08
Om man sammanfattar: Överväger fördelarna nackdelarna med att ha en cab på en roadtrip? Funderar själv på att boka en cab för kommande roadtrip i kalifornien.
Av Asok
13 maj 2016 14:13
Tycker cab är helt klar överreklamerat. Vi hade en i Arizona/New Mexico men det är var lätträknat de gånger vi körde nercabat eftersom solen står rakt upp på himlen och bränner bra på en. Körde nercabat från GC o stannade efter 1 timme och drog upp den.

Vi hade en Chrysler så vi hade bra plats för bagaget