Hyra hus i Orlando och fort lauderdale

Av Karro91
8 maj 2016 19:43
Visningar: 270
Hej! Jag och min sambo och mina föräldrar planerar att åka till Florida i mars 2017. Vi hade tänkt spendera cirka 10 nätter i Orlando och 4 nätter i fort Lauderdale. Vi är lite inne på att hyra hus i Orlando och i fort lauderdale. Är det några här som vet om det finns några svenskar som hyr ut hus eller tips på seriösa uthyrare? Vill inte riskera att bli blåst. Är det lönt att hyra hus i fort lauderdale när det bara gäller några nätter?

Tacksam för tips :)
Av Birgere
8 maj 2016 20:31
Min kusin brukade hyra ett hus av en svensk familj i FtL men dom sålde sitta hus samma år som vi tänkte boka det :-(
Att hyra hus bara några nätter kan bli lite dyrt då du åker på städavgiften som kan kosta $100-150, du får kolla.

I Orlando har vi testat det mesta i hus, hotell in/on-site och lägenhet under 10-15 besök.
Det vi tillslut fastnat för och bott två gånger och ska tillbaka slutet av juli i år igen, är en härlig stor lägenhet i en resort.
Det är en svensk familj som hyr ut men ofta får man vara ute långt i förväg om man ska dit i högsäsong. Dom har varit suveräna att ha o göra med och har i mitt tycke bästa Orlandosidan på nätet på svenska.
Du hittar dom på www.bahamabay.se.
Anledningen till att vi föredrar lägenhet framför hotell och villor är att du får utrymmen som i en villa men har samtidigt samma eller bättre faciliteter och service som ett lyxigt hotell. Mao man får både-och och slipper välja :-)

Sedan så finns det ju icke-svenskar som inte blåser folk som ni kan hyra av, men visst, det är ingen nackdel med svenskar.