Hyra bil Gran Canaria (maspalomas)

19 nov. 2011 00:08
Visningar: 3596
Ska åka till Maspalomas i slutet på nästa vecka hoppas på sol och bad...

Nu till min fråga vi har tänkt hyra bil någon eller några dagar. Vart ska jag hyra? Vilket bolag? Boka på plats eller hemifrån?
Skall ha lite större bil 5 vuxna och ett litet barn alltså minst 6 platser

Har ni några bra tips? Vart har ni hyrt?

Mvh Johan
Av Annl
19 nov. 2011 16:10
Hej,

Smidigast är ju onekligen att hyra hemifrån så slipper du alla formaliteter på semestern och att hålla på och greja med det.

När vi var i Madrid på höstlovet hyrde vi bil via Avis och det fungerade utmärkt trots att vi inte lämnade bilen med helt fylld tank och parkerade bilen utanför deras område (eftersom vi inte hittade in där tidigt på morgonen).

Ha en fin resa!
21 nov. 2011 00:00
Vi bokar hemifrån och brukar hyra bil under hela vistelsen vi hämtar och lämnar på flygplatsen så har man transporten till o från hotellet fixad också,brukar kosta 900-1200kr veckan för en mindre bil och då slipper man krångla med hyran på plats.

e bilshyra brukar ha billiga bilar annars hittar du alla mina hyrbilslänkar här.http://fiskeofritid.webs.com/reselnkarhyrbilarmm.
mvh.Bosse.
Av Loulin
28 nov. 2011 17:38
Hej Lupokungen!

Du ska få mina standard tips när det gäller hyrbil :-)

Generellt så lönar det sig alltid att förboka och betala sin hyrbil hemifrån och inte på plats i det land som man ska besöka. Hyr du bil direkt på plats så ingår oftast inte skatter och försäkringar utan det tillkommer som en extra kostnad. Hyr du bil genom någon av de leverantörer/förmedlare som vi samarbetar med så har de flesta dessa kostnader inkluderat i de totalpriser som de presenterar på hemsidan. En annan fördel man har genom att förboka sin hyrbil hemifrån är att de många av bolagen erbjuder personlig service på alla Nordiska språk både före under och efter man har haft sin hyrbil.

Surfar du in på http://www.reseguiden.se/hyrbil/gran-canaria/a32 så kan du snabbt och enkelt jämföra de 14 aktörer som vi sammanställer och presenterar.

Lycka till med att boka och ha en trevlig resa!

Louise
Produktchef hyrbil
Reseguiden
Av Fredros
28 nov. 2011 21:42
Mitt starkaste minne från hyrbilsäventyret på flygplatsen var själva återlämnandet av bilen tidigt på morgonen innan kontoren öppnade, så bilnyckeln fick slängas i ett brevinkast på firmakontoret.
Nåväl till det som förpassar detta till det oförglömliga:

Parkeringsdäcket på flygplatsen på GranCanaria är fylld av bommar, spanska skyltar,våningsplan,betongkanter, enkelriktningar, alltså en maximalt rörig trafikmiljö.... Trots att vi var två som hjälptes åt att se/uppfatta läsa tavlor/skyltar så följdes "trafikbrott på trafikbrott" för att få bilen på plats.Puh!
2 dec. 2011 21:31
Hej är nu hemkommen från Gran Canaria. Det blev bara hyrbil en dag, vi hyrde med kort varsel. Vi bokade bilen genom receptionen på hotellet, Kostanden blev lägre än att hyra från sidorna jag använt på nätet antagligen pga att vi bestämde oss dagen innan

Mvh Johan