Hur välja vart i USA man ska åka

Av Dancing
23 okt. 2016 11:09
Visningar: 214
Hej!

Skulle vilja att åka till USA någongång i framtiden. Funderar på om man ska åka till Sunnyvale i Kalifornien eller till Kansas City i Missouri?
Av Hawaii
23 okt. 2016 17:58
Någon anledning till att du är intresserad av just de här 2 platserna? Utan att veta det blir det smått omöjligt att ge ett vettigt svar. Och Kansas City är ju inte någon speciell höjdare...
Av Dancing
23 okt. 2016 21:37
Är danskonvent jag funderar på att besöka i Kansas City med tillhörande utbildning. I Sunnyvale är det mer utbildningsinriktat, men mindre dagar allt som allt.
23 okt. 2016 21:43
Citerat från Dancing:
Är danskonvent jag funderar på att besöka i Kansas City med tillhörande utbildning. I Sunnyvale är det mer utbildningsinriktat, men mindre dagar allt som allt.
Men det är ju fullständigt omöjligt för någon annan än dig själv att svara på denna fråga......
24 okt. 2016 01:00
Hallå,

Som föregående talare har sagt är det väldigt svårt för oss oinvigda att ge dig bra råd utifrån den lilla information du ger.

Men som jag förstår det så skulle du vilja åka på ett danskonvent antingen i KC eller S beroende på vad städerna och dess omgivning har att erbjuda. Jag förstår det som att själva konventet är för dig likvärdiga intressemässigt och att vilket du väljer beror på vad du kan kombinera med utanför konventet. Stämmer det?

Jag har ingen aning om vad respektive ställe kan bjuda på som kan vara av intresse. Jag rekommenderar dig att googla en massa. Fundera på vad du vill kombinera det med för andra aktiviteter. Kolla forumet på Trip Advisor (engelskspråkiga delen) så garanterar jag dig att du får bättre råd om vad som finns att göra på resp ställe utanför ett konvent.