Hur hittar man jobb i sharm el sheikh?

Av Sippo95
16 feb. 2013 17:28
Visningar: 761
Jag vill jätte gärna jobba i sharm el sheikh under sommaren (maj till augusti 2013) men vet inte vart man hittar jobb... Jag pratar ju bra engelska och skulle gärna jobba som entertanier på något hotell då jag typ alltid är glad. Nån som har något tips??
16 feb. 2013 17:37
Jag vet inte riktigt men kanske en idé att skriva dirket till de hotell som de svenska resebolagen har där nere?

Mvh Eva
8 aug. 2013 07:54
Sent svar, men kolla olika sidor pa facebook ocksa, sok pa animation om det ar entertainer du soker.
8 aug. 2013 13:31
När jag var där såg jag totalt 3 kvinnor arbeta. De ena var en brittisk servitris som jobbade på stranden och det andra än massör och vår brittiska dykinstruktör. Jag kvar där i lite mer än två veckor och jag frågade lokalbefolkningen om detta. Generellt är det så att män utifrån Sharm kommer dit, jobbar för skitlön en månad, åker hem en vecka och sen åker tillbaka.
Kan tänka mig att de är olika om du jobbar på ett ving/ fritids all inclusive hotell men då är de till dem företagen du skall vända dig till. Tror det är lättare som skandinav att åka dit under vintern så inga av charter bolagen har flyg dit på sommaren.
Lycka till!
9 aug. 2013 09:20
Vet att alla charterbolag har jobb på sina hotell, alltifrån guide, hitta på aktiviteter för gästerna ( så som vattengympa, fotboll, skattjakter. Allt.) till att uppträda och showa, till att leka med barnen som diverse olika.

T ex Ving, Apollo och fritidsresor.

Annars kanske det går att vända sig direkt till hotellen? Men då antar jag att det är svårare att få jobb som entertainer? Utan mer jobb som servitris ect.

Lycka till! :)
Av Bengt99
4 mars 2014 23:14
Om du är ung tjej så vill jag varna för att jobba i Sharm. Var där med unga tonårsdöttrar och män i alla åldrar blev som tokiga och betedde sig mycket oanständigt och obehagligt. Det är ett fantastiskt ställe och de allra flesta är bra människor men just kvinnosynen och att man inte lämnade unga tjejer ifred var väldigt obehaglig upplevelse.