Hotelltips sökes! Koh Maak, Koh Kood

15 feb. 2015 15:20
Visningar: 657
Hej,
söker tips på hotell på Koh Maak och Koh Kood, någon som har rekommendation?
Vi vill gärna bo "bra" alltså gärna i allafall motsvarande 4 stjärnor, hotellet ska kännas säkert, ha pool, nära till bra strand och rena fräscha rum. Vi är en familj med 2 barn 8 och 5 år.

Tack för hjälpen!
16 feb. 2015 13:38
Jag tyckte att The Beach Natural Resort på Ko Kood verkade jättefint. Vi bodde inte där (vi valde att bo billigt och bra på Ngamkho Resort, men det passar kanske inte för barnen), men hängde på deras strand en dag och åt även god mat på Restaurangen. Vet inte om de har pool - det tänker man liksom inte ens på med en så badvänlig strand.
Många skandinaviska barnfamiljer verkade bo där, men det gav ändå lite känsla av lyx.
Av Oberg
21 feb. 2015 18:16
Hej!
Jag kom hem från Thailand imorse efter tre underbara veckor på Koh Maak och Koh Chang.
Vi var ca en vecka på Koh Maak och bodde på Seavana Resort som jag varmt kan rekommendera. Vi har luffat runt i Thailand ca 9 gånger och det är är ett av de bästa ställena vi bott på. Våra barn är 7 och 11 år och trivdes kanon. Poolen är liten men bra. Det finns kajaker att låna, flera roliga gunger på stranden. Inhägnat område för bad i havet som skyddar mot maneter och yellow fish. Rent och fräscht. Väldigt bra mat i restaurangen. Det enda negativa är sandflugorna. Men personalen informerar och hjälper till för att försöka lindra. Vi kommer garanterat och åka tillbaka till Seavana nästa gång vi åker till Thailand!!