Hotelltips i London!

25 apr. 2016 13:07
Visningar: 798
Hej!
Är det någon som har ett bra tips på ett hotell i London för två vuxna och en 11-åring? Normalstandard och hyggligt centralt. Tänkte oss en resa i september.
Tack på förhand!
26 apr. 2016 09:37
Hej.
När jag var i London med min son bodde vi på Citadines Holborn- Covent Garden hotel. Bra läge tyckte vi med gång avstånd till Covent Garden. Tunnelbanestation Holborn så nära med direktlinje från Heathrow (blå). Det som var bra med det hotellet var att vi hade studiorum där det fanns en liten köksdel. Praktiskt när man reser med barn -kunna värma lite lunch eller fixa egen frukost. Sainsbury's mataffär mittemot tunnelbanan. Registrera dig som medlem så har de förmånliga priser för medlemmar.
Missa inte ekorrarna i Londons parker-barn älskar dem.

http://city-lover-reser.blogspot.se/2015/09/london-med-tonaring.html
26 apr. 2016 10:39
Citerat från Ninnis68:
Hej!
Är det någon som har ett bra tips på ett hotell i London för två vuxna och en 11-åring? Normalstandard och hyggligt centralt. Tänkte oss en resa i september.
Tack på förhand!
Det finns betydligt mer personliga hotell men kedjan Premier Inn är väldigt familjevänlig och pålitlig. Alla deras hotell ligger f.d. kontorshus och är inredda helt i likadan stil. Ofta är det lika billigt att boka på deras egen hemsida som på bokningssajter men man får välja till frukost vilken är gratis för barn under femton med betalande föräldrar. Frukosten är alltid densamma: en buffé med egg, bacon, svamp, tomat, korv, fruktsallad, yoghurt, toast, croissant och diverse flingor samt drycker.

Hotellen ligger på olika platser runt om i London. De bästa jag bott på är Kings Cross och Blackfriars men ett kanonläge är London County Hall alldeles vid London Eye (snäppet dyrare). Ju längre ut du kan tänka dig ju billigare blir de oftast. Har bott på Earls Court, Waterloo (York Road), Euston och diverse andra också genom åren tills dottern blev för gammal (då lönar det sig inte alls längre att bo här som familj som vill dela rum), De öppnar hela tiden nya hotell så det finns många.

http://www.premierinn.com

Rekommenderar annars även Hampton by Hilton Waterloo som jag bloggat om:

https://barabrittiskt.wordpress.com/2016/03/10/hampton-by-hilton-london-waterloo/
Av Cattta
26 apr. 2016 18:08
Hej,
har för det mesta haft tur och hittat skapliga hotell i London. Det kan skilja 1000-tals kronor på ett och samma hotell beroende på när ni bokar. Har bl a bott på Park Plaza Westminister Bridge, 4-stjärnigt kanonhotell, Stylotel ett litet familjeägt hotell vid Paddington, det bästa 3-stjärniga som vi bott på, dessa hotell kan jag rekommendera.
Kolla upp dessa, de ligger mkt centralt båda två.
Hotellen har mkt sämre standard än här i Sverige, tänk på det!

Premier inn kedjan kan jämföras med Scandic hotellen här i Sverige och de har oftast fått betygen 8-8,5 av 10 möjliga i utvärderingar.

Lycka till i London!
28 apr. 2016 09:47
Kanske inte rätt prisklass, men det enda hotell jag numer bokar i London är Pullman St Pancras - värt varenda krona!

Vill man lägga mindre rekommenderar jag som ovan Premier Inn eller Ibis, som bägge har hotell precis i närheten av Pullman som jag rekommenderade.
Av Blesi
3 maj 2016 16:09
Hejsan
kan varmt rekomendera Stylotel vid Paddington station, häftig industry design på rumen. med bara 10 min promenade till oxfordstreet. annars går bade tunnelbana och bussar runt hornet. finns även bra matställen efter gatan.
3 maj 2016 21:15
Återigen, efter tredje vistelsen där, ser jag ingen anledning att boka något annat än St Giles, Bedford avenue. Bästa läget, vid Tottenham court road. Tunnelbanor o bussar strax utanför, 10 min e.d att gå till Covent garden o en massa restauranger, o alldeles vid Oxford street.. Bra pris för läget, jämfört med andra hotell i närheten..

Det är Londons svar på Hotel Pennsylvania i New York, fast fräschare..
Diskussionen är stängd för nya svar