Hotellhjalp i Goa efterlyses

Av Annical
30 nov. 2009 12:16
Visningar: 375
Nu skriver man igen harifran Indien. Var resa till Kerala och Goa narmar sig med storsteg sa snart lamnar jag och mina vanner lilla Trichy. Dock har vi en massa fragetecken att reda ut. Vi ar nio ungdomar som kommer resa runt lite och i Goa soker vi ett stalle med bra strand och party. Nagra tips pa sadana stallen i Goa? Kollat lite pa bade Baga och Calangute. Dock later det som om dessa stallen ar valdigt populara att vara i vilket gor att priserna gar upp. Hur mycket ungefar? Hur ar det med Vagator?

Storsta problemet ar att vi inte hittar ett hotell som faller oss alla i smaken. Vi soker efter nagot som ar billigt, med vasterlandsk toalett och nara stranden. Hallmark guesthouse lat ganska bra men tankte hora om ni vet om nagot billigare?
Av Anette
30 nov. 2009 14:40
Palolem är en underbar strand i en vik där delfiner ofta kommer in på tidig morgon! Ca 1 timme bil söder från flygplatsen.
kanske inte jättemycket fest, men många backpackers så det blir ofta strandfest, med trubadurer från hela världen.
Bodde i Big Bananas där, en hydda på stranden med bra toa och dusch, dock inget hotell. 80 kr hyddan/natten som man bodde två i.
Finns mycket boende runt omkring där, men det är också väldigt populärt bland Indierna själva.
En kille som arbetade där, Rajbir, driver nu sina egna hyddor på grann-stranden Patnem beach www.funtasticbeachhuts.com

Billigt, god mat (billig den med) och fantastiska solnedgångar!!!

A
Av Joco
12 dec. 2009 15:22
Hej!
Är ni nio ungdomar skall ni absolut åka till Palolem Beach. På Neptun Point har de riktigt häftiga ravepartyn. Dessutom är det discopartyn lite överallt. Håll utkik efter "strandkillarna" som delar ut reklam till kvällens partyn. Jag och gubben var runt i Goa dec. 08 och april 09 och Palolem var vår favoritplats. Lyckliga er!! Ha det underbart!!