Hotell tips Las Vegas med barn

Av Annag76
10 juni 2016 08:48
Visningar: 290
Åker till Las Vegas i juli med två barn, 5 & 8 år. Finns ju en djungel med hotell. Vill bo på the strip. Vilket hotell rekommenderar ni med två barn? Tänker att vi kommer hänga en del vid poolen så önskar ett hotell med barnvänligt och kul poolområde.
Tacksam för förslag!
13 juni 2016 22:20
Hej,
Mandalay bay har väldigt stort poolområde, 7- 8 pooler inkl vågpool och strömpool. Lite mycket Party och fylla i poolen i alla fall på helger så skulle nog ändå rekommendera Tahiti Village med barn. Ligger på stripen men väldigt långt ut i ena änden precis vid den södra outleten. Inte lika lyxiga rum som tex Mandalay men mer som lägenheter med kyl, micro etc. Fint poolområde med stor pool med sandstrand och typ vollebollnät. Filmkväll någon kväll när de visade barnfilm i poolen. Har även bubbelpool och strömpool. Gratis att låna badringar att flyta på i strömmen ( till skillnad mot Mandalay där man fick köpa för överpris ). Hade större barn men såg att de även hade andra barnaktiviteter, pyssel etc vid poolen.
De hade gratis shuttlebuss till 2 olika ställen på stripen, gick 1 ggr/halv timme åt båda hållen så lätt att åka in och hem samtidigt jätteskönt att komma bort från allt partyliv efter utflykt till stripen- inget casino på Tahiti så mest barnfamiljer & inget livat. De hade även gratis buss till stor mataffär typ 4 ggr/ vecka-bra om man vill handla hem till kylen. Gångavstånd till outleten med shopping och snabbmatsställen.