hotell San Diego

Av Henrikv
10 maj 2017 14:52
Visningar: 155
Vi ska tillbringa 2 natter 3 dagar I San diego I sommar för att uppleva staden, midway och ngt Zoo.

Nu börjar vi begränsa ner oss till hotellen på norra sidan från Shelter Island. Eftersom kunskapen är så stor I detta forum blir min fråga:

Consulate Hotel Airport/Sea World San Diego Area
Cabrillo Inn & Suites
Vagabond Inn San Diego Airport Marina

Är tre hotel för ca 1000kr natten(2vuxna 2 barn) 10 och 12.

Frågor:
Är området ok, shelter Island spräcker budgeten.
-Ngn som kan rekomendera ngn av dessa hotel?
-Avråda från hotellen?

Stort tack på förhand
Av Hawaii
10 maj 2017 22:11 (redigerad)
Först vill jag betona att jag har inte bott på något av de här hotellen och kan inte uttala mig om kvalitet etc. Du får kolla "reviews" (TripAdvisor). Men jag kan uttala mig om läget eftersom jag känner till det här området mycket bra. Mina kommentarer utgår från att de tre hotellen är i princip likartade vad gäller kvalitet.
Consulate Hotel hade jag valt bort direkt. Ligger vid Nimitz Blvd, som har enormt mycket trafik, plus att området runt hotellet rent allmänt är ganska tråkigt. Själva läget kan vara praktiskt, men de 2 andra hotellen ligger så pass nära att det bara rör sig om ett par minuters skillnad.
Cabrillo Inn, Rosecrans Street. En annan mycket trafikerad gata, men läget är inte så dumt. Promenadavstånd till Shelter Island och en hel del mycket trevliga restauranger.
Vagabond Inn ligger på Scott Street, och även om den har en hel del trafik är den MYCKET lugnare än Nimitz och Rosecrans. PLUS att den ligger precis intill marinan och Point Loma Seafoods, en av mina absoluta favoriter när det gäller restauranger i området. Pizza Nova och Jimmy's Famous American Tavern ligger också ganska nära (och en del andra). Och Shelter Island ligger på behagligt promenadavstånd. Förutsatt att "reviews" om Vagabond Inn inte är alltför negativa hade det absolut varit mitt val mellan dessa tre.