Hotell rum Californien

Av Lancer
22 feb. 2017 16:29
Visningar: 134
Hej !

Hur gör ni som reser med yngre tonåringar ? Lägger ni in dom i sökningen på hotellrum ?
Söker man 2 vuxna+1 tonåring så får man ju ofta samma rum som när man söker på 2 vuxna, på dom olika sökmotorerna, men olika priser . Frukost ingår ju sällan i USA så den kan ju inte göra nån skillnad .
Vågar man boka bara för 2 vuxna ? tonåringen våran sover gärna i stor dubbelsäng (kingsize) tillsammans med oss.
Av Birgere
22 feb. 2017 16:50
Välj hellre rum med 2 queensängar så ni kan sova ordentligt. Sök på 3 vuxna.
Av Daytona
22 feb. 2017 19:13
Den enda gången vi anger våran nu 12 årige son som gäst, är när vi hyr privat. Hyr vi "bara" hotell så bokar vi ett rum med 2 queen beds, och är det bara en strönatt så kan vi absolut trängas i en King bed. Under alla våra resor till USA så har vi aldrig blivit ifrågasatt.
Av Birgere
22 feb. 2017 20:46
Om inget extra ingår i rumspriset typ frukost, kvällsmat eller expresspass så brukar det vara ett rumspris oberoende hur många man är.
Av Marulk
23 feb. 2017 06:42
Kan bara instämma med @birgere, av alla de nätter vi spenderat i 'västlandet' har vi aldrig betalat extra för sonen (12) Bokar alltid (ngt undantag) med Hotels. Sökning på 2p el 3p har inte gjort skillnad i pris. Iofs bor vi sällan 5⭐️ . Hotels då vi erhåller 11e som bonus (baserat på tidigare övernattningspriser)
Citerat från Birgere:
Om inget extra ingår i rumspriset typ frukost, kvällsmat eller expresspass så brukar det vara ett rumspris oberoende hur många man är.
Hotel för stor familj i Kalifornien
USA Anncar, 24 apr. 2016
Updaterad av Anncar för 2 år sedan
4
Jag ska åka med min familj till Kalifornien i juni. Vi är 6 stycken totalt och den yngsta är 13 år. Försöker hitta hotell i San Diego, Los Angeles och SF etc. där vi alla kan bo i samma rum/svit för att slippa boka 2 rum. Det finns många rum som har 2 Queensängar och en bäddsoffa. Någon som har ...
Hotell tips i New York, Florida och Kalifornien
USA Annica81, 10 mars 2010
Updaterad av Yuzu för 8 år sedan
4
Hejsan. Ska åka i november till USA och vill ha tips på bra och billiga hotell. Jag och min kompis vill dock inte dela rum med andra. Tar tacksamt emot tips för städerna: New York, Miami, Orlando mm i Florida och även i Kalifornien: Los Angeles, San fransico, San Diego, Las Vegas. Tack på ...
Hotell Kalifornien
USA Fredde70, 1 maj 2015
Updaterad av Marulk för 3 år sedan
5
Hej! Planerar att åka till Kalifornien under mars -april nästa år. Kollar diverse hotellsidor typ Booking, Hotels.com mm och finner att det är HELT hutlösa priser. Ex i mindre ort som Santa Cruz och Monterey där det kostar runt 3000-6000 på 2 stjärniga hotel/motel PER NATT!! Är detta möjligt? Är ...
Boende Kalifornien
USA Mrhusar, 31 aug. 2015
Updaterad av Leicy för 2 år sedan
3
Hej Sommaren 2016 tänkte jag och familjen göra en resa till Kalifornien. Vi tänkte besöka bl a besöka San Francisco, Los Angeles och San Diego. Jag letar boende (3 vuxna och 2 barn), främst lägenhet eller hus. Vi kan tänka oss bo ca1 vecka på varje ställe. Har ni några tips och erfarenheter på ...
Kalifornien Washington DC: boende och tips
USA Mattemamma, 30 juli 2013
Updaterad av Smulan7 för 5 år sedan
10
Hej. I mitten av juni nästa år åker vi till Kalifornien (Los Angeles och San Diego) och förhoppningsvis även två nätter i DC. Vi har våra barn 9 och 7 med oss. Vi ska vara borta i tre veckor. I Washington tänkte jag Air & Space ena dagen och Natural History andra. På eftermiddagarna: Memorials ...
Budget för boende, roadtrip kalifornien sommaren 2008
USA Matto, 30 okt. 2007
Updaterad av Chilis för 9 år sedan
15
Tjena! Ska snart beställa biljetter till san francisco dit jag och sambon ska 3 veckor i juni/juli nästa sommar är de tänkt! Färdmedel blir bil hela resan förutom möjligen att vi skippar den de första dagarna vi ska tillbringa i san francisco. Under dessa veckor tänkte vi även besöka los angeles, ...

Om Kalifornien USA, Nordamerika

Kalifornien är en spännande delstat med varierande klimat och geografi. Delstaten har en landyta som är nästan lika stor som hela Sverige och är därmed USA:s tredje största delstat.

Sedan guldrushens era är Kalifornien USA:s mest folkrika delstat och lockar ständigt många besökare. Här finns mycket att se och göra, och ett mycket trevligt sätt att uppleva Kalifornien på är att hyra en bil och göra en roadtrip. Starta gärna bilturen i San Fransisco – där du också hittar Golden Gate-bron och det klassiska fängelset Alcatraz – och åk längs med Highway 1. Norr om San Fransisco ligger vindistriktet Napa Valley med underbart klimat och prunkande vingårdar.

Res vidare längs med kusten till Los Angeles med sina härliga sandstränder och goda möjligheter till bad, bland annat vid ikoniska Venice Beach där det kryllar av intressanta människor. Väl i Los Angeles vill du förstås inte missa att besöka Hollywood. Här i trakterna kan du också göra ett besök till Universal Studios för att uppleva filmernas förtrollande värld eller ta dig till Griffith-observatoriet där du får en grym utsikt över änglarnas stad.

Kaliforniern har minst sagt mycket att erbjuda och eftersom att delstaten nästan lika stor som hela Sverige får du planera in en lång semester om du ska hinna upptäcka allt. Här kan du uppleva allt från bad och palmer till höga berg och skidor.