Hotell med inkl. Frukost i Paris

3 aug. 2012 23:56
Visningar: 2965
Söker efter fint hotell för 2 pers inkl. Frukost i oktober (3 nätter)
Gärna runt Shopping/Louvren/Opera området.

Har letat som en galning efter hyfsade hotell till "rimliga" priser, men det är inte det lättaste :)

Får max kosta 5000kr för oss. (ca 1666kr/natt) Men självklart desto billigare, desto bättre :)

Tack på förhand.
4 aug. 2012 13:51
Hej, några tips hittar du här: hotellin.se/Destinations/Paris.html. Du kan även söka och jämföra hotellpriser i ett visst område, prisklass, etc. Med ert budget borde det inte vara svårt att hitta bra boende.
/M.
Av Hkn
4 aug. 2012 14:02
Kan du tänka dig att bo en liten bit från shoppingstråken, så rekommenderar jag detta – bör rymmas i er budget och inkluderar en riktigt bra frukost (ingen självklarhet i Frankrike) – Mama Shelter (20ème).
Fler intryck här: http://www.guidebook.se/archives/1034

Best,

:: h ::
4 aug. 2012 18:46
Tack för svar :)

Verkar vara ett jättefint hotell, dock för långt bort ifrån där vi vill hålla oss :/
5 aug. 2012 09:54
Hejsan!
Jag vill gärna tipsa om Classic travel, av dem kan du hyra en lägenhet mitt i centrala Paris till rimlig peng. Och då menar jag mitt i Paris. Vi bodde på rue Monsigny vilket var ett helt perfekt läge om man vill shoppa runt Operan. 5 min promenad till Operan, 75 m till metron Quatre Septembre. De har ett flertal lägenheter att välja mellan i olika områden. Då kan du handla din egen frukost och får på så sätt en bättre start än Parisarnas croissanter och kaffe. Vi var supernöjda och kommer att boka med dem igen vid nästa resa till Paris.
Trevlig resa!
23 okt. 2012 07:59
Hej, har du varit i Paris ännu ? Var bodde du isåfall ? Jag skall till Paris nästa vecka, jag och min 13 åriga dotter. Och skall nu boka hotell för 5 nätter. Vi är lite av 2 världar eftersom vi vill ha ett hotell runt 1000:- natten, lite mera om det ingår frukost. Vi vill bo med puls, och då menar jag inte uteliv på natten utan puls på dagen. Gärna med cafeer, små ost affärer, och små butiker mm och annat.... eller bo över takåsarna med Aristocats tema ;) Likaväl älskade vi att bo mitt i Madrid, mitt på Gran Via med tutande bilar och fransk balkong att titta på kaoset - helt underbart =) Någon som har ett tips om hotell med bra läge ? Vad vi skall göra ? Vi skall vara där 5 nätter så det blir så klart Eiffeltornet, museum/Louvren på gratis Söndagen. Zlantan på Lördagen och Aslani Söndagen =) Marknad, Sacre Coeur, shoppa, mysa, äta gott. promenera runt Paris =) Tygaffärer runt Monmatre...ja allt som andan faller på.... Så boende tips hade varit kanon =) Tacksam för snabbt svar då jag skall försöka boka ikväll ! Tack =)
Av Mirreli - Reseguiden.se
23 okt. 2012 10:36
Hejsan, gjorde en sökning för 5 nätter i Paris på Reseguidens hotellsök där vi jämför priser från 19 olika hotellsajter. Hittade flertalet hotell som låg centralt under 5 000 kronor, själv bodde jag i nära Moulin Rouge när jag besökte Paris sist, lite annorlunda helt klart ;).

Kika gärna mer här: http://www.reseguiden.se/cgi-bin/rg/acq_lodging.cgi?event=result&site=reseguiden&city_id_dest=2988507&dest=Paris%2C+Frankrike&adults=2&date_from=2012-10-29&date_to=2012-11-03&children=0

Hoppas ni får några riktigt fina dagar i Paris :) //Mireille.
23 okt. 2012 20:43
Hejsan!
Vi bokade via http://www.france-hotel-guide.com/sv/paris_index_svenska.htm när vi var i Paris första gången. Vi tyckte det var en bra sida där man kan söka direkt på ett specifikt område.
Ha en trevlig resa!
Av Maryo
24 okt. 2012 14:48
Jag o min man åker till Paris tre nätter i november. Vi ska bo på Villa Mazarin som ligger i Marais-kvarteren. Många jag pratat med rekommenderar just Marais med mysiga barer, restauranger, caféer och affärer. Ligger också nära Notre Dame fast på norra sidan av Seine. Vi gillar att promenera så det passar oss perfekt!

Prisvärda hotell kan man också hitta om du har Coop-kort. De erbjuder 2-3 nätter till bra pris där det på flertalet också ingår frukost.

Hälsningar M.
24 okt. 2012 21:13
Roligt med svar från er. Mazarin såg jätte fint ut men var fullbokat just våra datum. Och kanske hade legat lite över budgeten för oss.Sökmotorer har jag inga problem att hitta, det svåra är just att få tips om just det där boendet som är extra mysigt. =) Vi har hur som helst bokat nu blev detta - sedan hur bra vi tyckte det var får jag skriva i efterhand Tivoli nära triumfbågen

Tips för er som skall till Paris så skall tydligen första Söndagen i månaden nu vara gratis inträde till museum =)
Paris - söker tips på hotell
Frankrike Aph, 31 maj 2015
Updaterad av Smaragden för 3 år sedan
13
Jag reser till Paris under midsommar och söker tips på prisvärt hotel med bra läge. Tar gärna emot andra tips också :-) ... Smaragden: Hejsan! Vi har hyrt lägenhet de två senaste ggr vi varit i Paris, det tycker vi var skönt. Kunna fixa frukost själv och ha lite kall dricka, kunna göra kaffe om ...
Weekend resa Paris. Tips på hotell m.m.
Frankrike Robbananselmo, 2 okt. 2014
Updaterad av Robbowan för 3 år sedan
7
Vi skall resa till Paris i December eller januari. Det är en 40 års present min fru fått från mig. Vi kommer åka med vår son (3år) Kollat runt lite på hotell men känns svårt när man aldrig varit i Paris och har NOLL koll på var man skall bo 😀 Vi vill gärna bo centralt så vi kan gå till en del ...
Hotel D´Albion Paris
Frankrike Saca67, 5 mars 2012
Updaterad av Saca67 för 6 år sedan
4
Hej Vi har precis bokat 4 nätter i en "family suite" på Hotel D´Albion i Paris till augusti. Har någon bott där tidigare som kan berätta? Enl. bilderna är ju hotellet fantastiskt fint, är det så fint i verkligheten också?? Eller ljuger bilderna? Tacksam för tips om vad man ska göra i Paris med ...
Önskar tips på hotell nära Gare de Lyon i Paris
Frankrike Smaragden, 25 jan. 2016
Updaterad av Lallarebecca för 2 år sedan
4
Hejsan! Brukar i vanliga fall undvika att bo vid de stora tågstationerna när jag reser till storstäder. Nu ska vi dock bara övernatta en natt och sedan resa vidare med just tåg. Någon som har ett trevligt, gärna lite charmigt alternativ i närheten av Gare de Lyon? Hotell sidorna vimlar av ...
Önskar tips om mysigt hotell i Paris
Frankrike Lena47, 29 dec. 2014
Updaterad av Stunes för 3 år sedan
9
Jag och min man planerar en resa till Paris och jag är på jakt efter ett lite speciellt hotell. Det får inte vara hutlöst dyrt, runt 1500 kr per natt ungefär. Läget kanske i de Latinska kvarteren, Montparnasse ( där jag bott och trivts förut men vill nog ha ett annat hotell än förra gången) ...
Mysigt och prisvärt hotell i Paris
Frankrike Fladder, 16 juni 2010
Updaterad av Paulina för 4 år sedan
5
Hej! Ska åka till Paris i höst tillsammans med min kille. Det blir 3-4 nätter. Önskar tips på mysigt, fräscht hotel, gärna bra pris. Vi är där för att mysa och se stan. Vet inte riktigt var i Paris som är bäst att bo men är det nära en Metro spelar det inte så stor roll. Hälsn Malin ... ...

Om Paris Frankrike, Europa

Storstad
Weekend
Arkitektur
Historia
Romantiskt

Paris är känt som både kärlekens och romantikens stad, och som en stor kulturmetropol. Här hittar du en mängd museer, mysiga och charmiga kvarter, romantiska restauranger och en rad världsberömda sevärdheter.

För dig som tycker om världsberömda och historiska sevärdheter är Paris rätt stad. Eiffeltornet syns från de flesta platser i staden, och ett besök till vackra Sacre Coeur och den gotiska katedralen Notre Dame rekommenderas varmt under din resa. Det världsberömda museet Louvren likaså, här finner du bland annat skönheter som Mona Lisa. Ett besök till kyrkogården Père-Lachaise låter sannolikt som ett märkligt tips men platsen är väldigt vacker och här ligger ikoner som Jim Morrison, Frédéric Chopin, Édith Piaf och Oscar Wilde begravda.

Paris är mer än historiska och kulturella sevärdheter. Om du tycker om att promenera omkring i mysiga och romantiska stadsdelar är Montmartre något för dig. Stadsdelen ligger vackert belägen på en kulle med fin utsikt över staden. Här spelades även delar av den populära filmen Amélie från Montmartre in. Caféet från filmen heter Café des Deux Moulins och finns att besöka här.

Paris har mycket att erbjuda med allt från konst och kultur till shopping och sport. Gör till exempel ett besök till Parc des Princes för att se det stjärnspäckade fotbollslaget Paris Saint-Germain spela på arenan.

1 / 29
Thinkstock
Jardin de Luxenbourg
6 / 29
Musslor på restaurang Marco Polo vid Nation
8 / 29
Palais Chaillot
10 / 29
Kypare utanför Café de Flore
11 / 29
Eiffeltornet från nära håll
12 / 29
Utsikten framför Sacre Coeur.....
14 / 29
Sacré - Coeur
15 / 29
Marknad i Paris33333333
16 / 29
Triumfbåge #3
19 / 29
Triumfbågen med Champs-Elyses
22 / 29
Metrostationen Montmartre Paris
23 / 29
Takåsarna i Paris
24 / 29
Triumfbågen i solnedgång
27 / 29
Det magnifika varuhuset
29 / 29