Hotell med inkl. Frukost i Paris

3 aug. 2012 23:56
Visningar: 3265
Söker efter fint hotell för 2 pers inkl. Frukost i oktober (3 nätter)
Gärna runt Shopping/Louvren/Opera området.

Har letat som en galning efter hyfsade hotell till "rimliga" priser, men det är inte det lättaste :)

Får max kosta 5000kr för oss. (ca 1666kr/natt) Men självklart desto billigare, desto bättre :)

Tack på förhand.
4 aug. 2012 13:51
Hej, några tips hittar du här: hotellin.se/Destinations/Paris.html. Du kan även söka och jämföra hotellpriser i ett visst område, prisklass, etc. Med ert budget borde det inte vara svårt att hitta bra boende.
/M.
Av Hkn
4 aug. 2012 14:02
Kan du tänka dig att bo en liten bit från shoppingstråken, så rekommenderar jag detta – bör rymmas i er budget och inkluderar en riktigt bra frukost (ingen självklarhet i Frankrike) – Mama Shelter (20ème).
Fler intryck här: http://www.guidebook.se/archives/1034

Best,

:: h ::
4 aug. 2012 18:46
Tack för svar :)

Verkar vara ett jättefint hotell, dock för långt bort ifrån där vi vill hålla oss :/
5 aug. 2012 09:54
Hejsan!
Jag vill gärna tipsa om Classic travel, av dem kan du hyra en lägenhet mitt i centrala Paris till rimlig peng. Och då menar jag mitt i Paris. Vi bodde på rue Monsigny vilket var ett helt perfekt läge om man vill shoppa runt Operan. 5 min promenad till Operan, 75 m till metron Quatre Septembre. De har ett flertal lägenheter att välja mellan i olika områden. Då kan du handla din egen frukost och får på så sätt en bättre start än Parisarnas croissanter och kaffe. Vi var supernöjda och kommer att boka med dem igen vid nästa resa till Paris.
Trevlig resa!
23 okt. 2012 07:59
Hej, har du varit i Paris ännu ? Var bodde du isåfall ? Jag skall till Paris nästa vecka, jag och min 13 åriga dotter. Och skall nu boka hotell för 5 nätter. Vi är lite av 2 världar eftersom vi vill ha ett hotell runt 1000:- natten, lite mera om det ingår frukost. Vi vill bo med puls, och då menar jag inte uteliv på natten utan puls på dagen. Gärna med cafeer, små ost affärer, och små butiker mm och annat.... eller bo över takåsarna med Aristocats tema ;) Likaväl älskade vi att bo mitt i Madrid, mitt på Gran Via med tutande bilar och fransk balkong att titta på kaoset - helt underbart =) Någon som har ett tips om hotell med bra läge ? Vad vi skall göra ? Vi skall vara där 5 nätter så det blir så klart Eiffeltornet, museum/Louvren på gratis Söndagen. Zlantan på Lördagen och Aslani Söndagen =) Marknad, Sacre Coeur, shoppa, mysa, äta gott. promenera runt Paris =) Tygaffärer runt Monmatre...ja allt som andan faller på.... Så boende tips hade varit kanon =) Tacksam för snabbt svar då jag skall försöka boka ikväll ! Tack =)
Av Mirreli - Reseguiden.se
23 okt. 2012 10:36
Hejsan, gjorde en sökning för 5 nätter i Paris på Reseguidens hotellsök där vi jämför priser från 19 olika hotellsajter. Hittade flertalet hotell som låg centralt under 5 000 kronor, själv bodde jag i nära Moulin Rouge när jag besökte Paris sist, lite annorlunda helt klart ;).

Kika gärna mer här: http://www.reseguiden.se/cgi-bin/rg/acq_lodging.cgi?event=result&site=reseguiden&city_id_dest=2988507&dest=Paris%2C+Frankrike&adults=2&date_from=2012-10-29&date_to=2012-11-03&children=0

Hoppas ni får några riktigt fina dagar i Paris :) //Mireille.
Av Maryo
24 okt. 2012 14:48
Jag o min man åker till Paris tre nätter i november. Vi ska bo på Villa Mazarin som ligger i Marais-kvarteren. Många jag pratat med rekommenderar just Marais med mysiga barer, restauranger, caféer och affärer. Ligger också nära Notre Dame fast på norra sidan av Seine. Vi gillar att promenera så det passar oss perfekt!

Prisvärda hotell kan man också hitta om du har Coop-kort. De erbjuder 2-3 nätter till bra pris där det på flertalet också ingår frukost.

Hälsningar M.
24 okt. 2012 21:13
Roligt med svar från er. Mazarin såg jätte fint ut men var fullbokat just våra datum. Och kanske hade legat lite över budgeten för oss.Sökmotorer har jag inga problem att hitta, det svåra är just att få tips om just det där boendet som är extra mysigt. =) Vi har hur som helst bokat nu blev detta - sedan hur bra vi tyckte det var får jag skriva i efterhand Tivoli nära triumfbågen

Tips för er som skall till Paris så skall tydligen första Söndagen i månaden nu vara gratis inträde till museum =)