Hotell i Sharm

Av Tholle
13 maj 2012 09:24
Visningar: 345
Hej..
Sitter och kollar hotell i Sharm el Sheik. På Apollo har de två som jag upplever som helt ok, vill helst bo i Hadaba, bra område enligt mig. Är det någon som har bott på Sentido reef oasis eller Aqua Blu Sharm?? Verkar som det är långt till stranden från Sentido, fast det står 20 m i Apollos beskrivning...
Hur är vädret i februari?? Var där i maj senast och då var det VARMT, för varmt nästan...
Åker med två barn, 11 och 14, och deras enda krav är att det finns pool, helst vattenrutschbana...och det finns det väl på båda.
Tack på förhand.
MVH Linda.
Av Krezz
13 maj 2012 10:35
Hallå!

Har bott på Sentido Reef Oasis två gånger, senast i april 2012, och det är vårt nuvarande favorithotell. Det är en bit att gå till stranden men det uppvägs när man kommer fram för det är en mycket fin strand med ett bra läge för väder och vind och gillar man att snorkla så är reven här svårslagna. Det finns 15-20 pooler och man håller på att färdigställa vattenrutschkanorna på hotellet OCH jag tror man kan ta en promenad till Aqua Blue om man vill leka av sig ordentligt. Bästa perioderna att vara i Egypten, med tanke på temperaturen i vatten och luft, är april-maj och oktober-november.

Har du fler specifika frågor så hör gärna av dig!

MVH Krezz