Hotell i Puerto Rico

Av Moniza
3 okt. 2011 19:24
Visningar: 887
Har svårt att välja mellan två hotell i Puerto Rico . Dom jag funderar på är Portonovo och Ipanema Park. Ipanema Park ser väldigt mysigt ut ,men hur lång är trappan ner till strandgatan egentligen. Portonovo ligger väl nära till allt (bad ,restauranger och shopping) utan att man behöver gå i trappor. Jag tar gärna emot för-och nackdelar med båda hotellen.
8 okt. 2011 16:23
Har ej bott på Ipanema Park men i närheten. Trappan till stranden är lång, nerför går det bra, men upp! Jag skulle välja Portonovo, för då har du nära till allt även om det kan vara lite trafikstört från vägen bakom.
8 okt. 2011 22:24
Ett hotell att jämföra med, om du har möjlighet att välja det, är Revoli Playa. Vi bodde där för ett par år sedan och var mycket nöjda. Bara 10 minuter till stranden och 5 minuter till centrum. Mycket turistiskt var det där, men det var ju just det vi var. :-)
Tycker man om höga höjder och utsikt, så ska man inte försumma möjligheten till en vandring mot de högre belägna områdena. En kvällstur (promenad) utmed havet till den närbelägna Amadores-stranden är ett "måste"
Ett annat måste är en båttur till Puerto de Mogán. Denna plats är en idyll, med en betydligt lägre turistfaktor-känsla.

Lycka till i ditt val.