Hotell i Nice

11 jan. 2015 20:40
Visningar: 1109
Hej!
Behöver tips på hotell i Nice. Vi ska bo tre nätter i Nice.
Vi är fyra personer som vill bo på ett hotell nära stranden, behöver inte vara nära city, dock inte allt för långt ifrån.
Vi letar inte efter något lyxigt boende, men gärna ett riktigt bra standard hotell.
Vi kan tänka oss att betala allt från 800-1500 SEK/natt.

Alla förslag är välkomna!!
Av Hkn
11 jan. 2015 21:28
Brukar rekommendera Hi Hotel, 3 Avenue des Fleurs.
Inte direkt beläget på strandpromenaden, men utan tvekan inom promenad-avstånd. Hotellet har en del designgimmicks som kan kännas lite tröttande (coolt har vunnit över praktiskt på flera ställen), men en hygglig prisnivå och en takpool som det går att smita upp på även efter mörkrets inbrott, gör att jag skulle överväga det trots allt.
Mina bilder, med mera: http://www.guidebook.se/archives/347

Cheers,

:: hkn ::
Av Betula
11 jan. 2015 22:34
Hej!
Vi har bott på Hotel Massenet. Ligger c:a 150 m in från strandpromenaden, mkt lugnt inne i ett bostadskvarter. Flygbussen stannar på strandpromenaden så det är snabbt och lätt att nå. Vi har aldrig haft bil när vi bott här så jag kan inte uttala mig om hotellets parkering.
Relativt litet hotell, trevlig personal, en av damerna i receptionen talar svenska. Ingen pool eller liknande. AC och minibar/kylskåp på rummet. Vi tog aldrig frukost på hotellet, ligger ett litet café direkt när du kommer ut på närmaste gata. Perfekt med en liten "collazione" (kaffe/croissant/juice) som start på dagen och en trevlig blandning av turister och kvarterets invånare. Härifrån har ni gångavstånd till strand och även varuhuset Lafayette samt gamla stan. Till järnvägsstationen är det däremot c:a 20 minuters promenad. http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187234-d277279-Reviews-Massenet_Hotel-Nice_French_Riviera_Cote_d_Azur_Provence.html
11 jan. 2015 23:02
Hej,

Vet inte vilken månad ni ska till Nice men om ni reser i febr, mars kan jag rekommendera hotel Suisse som jag har bott på. Det ligger précis vid strandpromenadens början nära gamla stan, marknaden och har rum med utsikt mot havet. När vi bokade var priserna på deras hemsida mycket bättre än på hotellsöksidorna.
De hade erbjudandet Boka 2 natter-betala för 3. Efter Påsken går priserna upp.
http://www.hotel-nice-suisse.com/fr/boutique-hotel-nice-mer-site-officiel.php

Jag har skrivit några inlägg om Nice på min reseblogg:
http://city-lover-reser.blogspot.se/search/label/Nice
11 jan. 2015 23:39
Tack för alla tips hittills! Superbra! Vi får kolla upp dessa!!
Vi är ute i god tid, tänkte väl åka i april/maj! Men vi tänker att vissa ställen eller flyg osv kanske blir billigare ju tidigare man bokar.

Men i vilket fall så är vi tacksamma för alla tips vi kan få!
12 jan. 2015 22:32
Jag tycker Radisson var rätt bra.
/M.