Hotell i Nice

Av Pelle77
24 juni 2010 16:21
Visningar: 7762
Jag kommer att avsluta semestern i Nice i tre dagar, efter att ha bilat från Montpellier och bott på mysiga B&B längs vägen. Söker nu ett bra hotell, minst 3 * men hellre 4*. Någon med färska tips från Promenade de Anglais och däromkring?
24 juni 2010 20:35
Hej,

Vill du bo vid Promenade des Anglais och detta utan att det kostar skjortan, kan jag rekommendera Radisson Blu!

http://sok.hotellin.se/Hotel/Radisson_Blu_Hotel_Nice.htm

Inget mysigt litet franskt hotell, inga överraskningar heller för den delen, utan bara ett bra hotell.
Senast vi bodde där fick vi nöja oss utan havsutsikt från rummet, men det var ok ändå. Hotellet har en pool på taket med en fantastiskt vy! Trevliga rum, en bra bar i lobbyn, rejäl frukost, trådlös internet, etc, allt finns där. Har du bil, kan du parkera den strax utanför hotellet.
För fler hotelltips i Nice kolla http://www.hotellin.se

Hälsningar
M.
Av Pelle77
24 juni 2010 20:42
Tack för tipset! Ser bra ut och är ungefär vad vi söker. Har Starwood Guld kort så kikar även på Four Points Sheraton o Le Meridien, där det senare är rätt dyrt just nu, skulle bokat det tidigare.
Av Hkn
28 juni 2010 19:31
Hej Pelle, vet inte om du redan lyckats passera Nice, men jag har ett hyggligt alternativ: Hi Hotel.

Står man ut med att det är lite fjantigt överkonceptualicerat, så är det ett OK alternativ. De kan dessutom ha OK erbjudanden nu på sommaren. Skriver lite mer under länken nedan – vad som inte syns på mina bilder är takpoolen. Den är helt OK, speciellt på kvällstid...

http://www.guidebook.se/?p=347

Bon voyage, hälsar

:: h ::
Av Theelf
28 juni 2010 19:39
Har själv bott på Four Points Sheraton - tycker inte det var prisvärt och det ligger i fel ända på plagen. Jag tycker att du skall bo så nära gamla stan och Cour Saleya som möjligt (den östra delen av plagen). Mitt intryck av Le Meridien är att det är nedgånget och överprisat. Håkan (Hkn) som gav dig tips brukar veta vad han snackar om. Han är ju hotellexpert. Annars har jag själv sneglat på ett ställe som heter Beau Rivage. Ligger helt rätt och har egen spot på stranden. Kanske värt att kolla på?

Over & Out

TheE
Av Pelle77
29 juni 2010 19:57
Tackar för bra tips! har kollat in HI ECO innan och kanske ska slå till, ser rätt häftigt ut!