Hotell i Milano

Av Annrok
5 mars 2010 09:00
Visningar: 1904
Jag och två tjejkompisar ska till Milano i slutet på april och skulle gärna vilja ha tips på något bra hotell, hyfsat centralt, men är inte ett krav, utan priset ska inte vara alltför högt. Någon som har bra tips?

Hälsningar Anna
Av Lovis57
24 mars 2010 19:45
Hej!

Jag och min man var i Milano sommaren 2006. Vi bokade rum nära järnvägsstationen via nätet. Enormt stor prisskillnad jämfört med de priser som fanns i receptionen när vi väl kom dit. Inget märkvärdigt hotell men helt ok till bra pris. Gruppo Minihotel’s Hotel Aosta http://www.minihotel.it/eng_aosta.htm

Flygbussen stannande på andra sidan gatan så läget var bra. Lätt att ta sig runt i stan också. Vi gick ganska mycket kommer jag ihåg.

Hälsningar
Agnetha
Av Hkn
25 mars 2010 00:09
Townhouse 12 – inte mitt i smeten, inte ute på vischan. Bra standard på rummen och väldigt hjälpsam personal. Priset var ganska humant (det är inte billigt i Italien).
Se lite mer här: http://www.guidebook.se/?p=323

I samma kvarter som Townhouse 12 finns en helt otrolig liten kvarterskrog. Den är skönt insliten, har varit igång sedan 1907 och levererar fantastiskt. Krögaren pratar inte ett ord engelska men allt är verkligen helt... (I'm lost for words). En av de bästa europeiska matupplevelser jag haft. Inte ruinerande. http://www.guidebook.se/?p=423

Trevlig resa, hälsar

:: h ::