Hotell florida Jul, boka nu?

Av Andrew
24 sep. 2014 20:26
Visningar: 238
Hej!
Jag och min pojkvän ska till Florida över jul. Vi flyger till Ft. Lauderdale och tänkte bo där en del men även åka runt lite. Det jag undrar är om jag borde boka en del hotell redan nu? Kommer de ta slut tror ni om man väntar? Eller gå upp i pris jättemycket ?
Av Birgere
25 sep. 2014 00:10
Hotellrummen kommer inte ta slut men bra och prisvärda hotell är nog redan slut då ni är sent rätt ute.
Ni kan alltid ta dagen som den kommer och leta hotell via nätet när ni är där, ni kan både göra riktiga sista minuten fynd som att allt är svindyrt dit ni vill åka dagen efter.
25 sep. 2014 08:05
Håller med, ni är sent ute redan!

Mitt tips är att boka direkt ni hittar något ni gillar, MEN boka med fri avbokning så kan ni ändra om ni hittar något bättre eller ändrar era planer, alltid bäst att boka något alternativ så fort som möjligt även om det i slutändan kanske blir något helt annat. Bokar man dessutom med lägstaprisgaranti så kan man definitivt inte förlora på denna "strategi" ;-)
Vi bokade t.ex. alla hotell till vår resa i Februari redan i Juni, vi har ändrat ett par bokningar då vi hittat bättre läge till samma eller bättre pris men totalt sett har priserna gått upp mycket sedan vi bokade och vi har nog sparat åtskilliga tusenlappar på detta, de prisvärdaste, rummen och hotellen bokas upp först.