Hotell Daytona Beach

Av Johanli
3 jan. 2015 11:18
Visningar: 254
Vi är två familjer som åker till Florida till sommaren. Gubbarna ska se på NASCAR racet på Daytona International Speedway den 5/7. Vi tänkte vara i närheten dagen innan, alltså den 4:e juli.

Det finns ju inte så jättemycket boende i Daytona Beach ledigt just den helgen av förklarliga själ.

Någon som har tips om boende som passar barnfamiljer i detta område?

Eller andra tips som rör just den här helgen i Florida :)
Av Birgere
3 jan. 2015 11:39
Skicka ett PM till användare Daytona så får du säkert riktigt bra svar. Hon har varit där mycket.
4 jan. 2015 02:07
Vi har bott på Hammock Beach Resort uppe på Palm Coast. Visserligen ca 45 min från Daytona men ett riktigt trevligt hotell för barnfamiljer och golfare. Precis vid stranden och massvis med aktiviteter för hela familjen. Om priset könns häftigt kan ni trycka in två familjer i en 3 bdrm lägenhet. Det gjorde vi.
Av Daytona
4 jan. 2015 08:15
Det finns massor med hotell att rekommendera. Jag tycker att ni ska bo vid stranden även om det är en bit från själva racet,. Antar att mycket börjar bli bokat redan nu, och jag skulle rekommendera att hyra lgh sk condo privat. Vi bor alltid så, i lgh med pool direkt på stranden. Själva lgh vi hyr är i stora hotell, där en viss del hotell, en del condos ( bostadsrätter ) och en del timeshare. Och man har tillträde till stora poolområden, poolbar, gym, inomhusbassänger, restaurang mm mm. Hör av er, så kan jag skicka kontaktuppgifter till seriösa och bra uthyrare.

Här är våra 2 favoriter som passar utmärkt för barnfamiljer,

https://www.wyndhamoceanwalk.com/

http://www.daytonabeachresort.com/

Priserna på websidorna gäller hotelldelen och är högre än att hyra privat.