Hotell barcelo maya caribe

Av Toande
24 feb. 2013 08:46
Visningar: 767
någon som vet något om hotell barcelo maya caribe ?
Av Dirgis
27 feb. 2013 08:35
Svar på personligt meddelande till Toande

ja ska till mexico om tre veckor o ska bo på all in clusive hotell ,för första ggr , vet ej hur mycket man ska ha med i fick pengar , allt e ju betalt , ska inte till citzen itza men väl till tulum , har du några tips på andra ställe man inte får missa mvh tomas

Jag reser aldrig på all inclusive resor. Därför är jag inte rätt person att fråga. Dessutom har jag inte varit i Mexico.
Av A-n-n-a
3 mars 2013 21:49
Bodde där för 3 veckor sedan. Det är ju en slags hotellkedja där med flera hotell som hör ihop och bildar som ett eget litet område. Det ligger ingen stad eller by precis där, även fast det inte är mer än max 2 mil upp till Playa del carmen. Dit tar man sig enkelt med minibussar (collectivos) ute vid stora vägen, alternativt taxi. Väljer du att åka söderut är Akumal inte långt bort och till Tulum tar det kanske ca 30 min med taxi. Hotellet ligger geografiskt väldigt bra till.

Stranden vid hotellet är fantastisk. Vajande palmer och turkosblått ha och väldigt vit fin sand. Hotellområdet är lummigt och grönt. Vi hade ett fräscht rum. Städning varje dag. Buffén kan man däremot tröttna ganska fort på. Får ni reservationsbiljetter till olika restauranger vid incheckning (vilket jag tror ingår för alla) så se till att boka upp dagar för att äta där. Det är mycket godare mat och då kan man varva lite mellan bufféerna och de här andra restaurangerna. Vi åt på både mexicanska och spanska restaurangen och det var supergott.

Hur som helst, vi hade en fantastisk semester i Mexico och är hur nöjda som helst!